Модна къща Лита – Сватбени салони „Lita Wedding“

2
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Информация за модна къща Лита

Модна къща Лита е български производител на сватбени, официални, абитуриентски, шаферски рокли, както и на всички необходими аксесоари за сватбения ден. Лита е създадена през 1992 г. в София, България. Днес имаме 2 модни салона в София, партньори в цялата страна, а роклите ни са търсени и продавани на европейските пазари.

Нашите висококачествени официални и сватбени модели следват световните тенденции и модните линии, където ръчни и компютърни бродерии, шевици, орнаменти, камъчета, изящни платове и фини дантели се съчетават в екстравагантни, нежни или елегантни модели. Аксесоарите за булката и тържеството са ръчно направени, с безупречно качество и богат асортимент.

Гордеем се с нашия силен екип от дизайнери, шивачи, декоратори, продавач-консултанти и мениджъри, с който заедно правим Вашата сватба незабравимо красива.

В нашите сватбени салони можете да разгледате и премерите сред над 100-те модела в наличност, да съчетаете модели, да дадете полет на въображението си и да сътворите заедно с нас Вашата уникална рокля.

Нашите консултанти ще споделят своят опит, съвети и предложения за организирането на Вашият уникален сватбен ден. При нас можете да намерите и стилни предложения за младоженците, вечерни рокли за гостите, пълна гама от аксесоари, предложения за услуги за тържеството, украса и пълна организация. Ние сме посветени на това да превърнем времето Ви, прекарано с Лита, в едно приятно и полезно преживяване.

Новият Салон Лита Ви очаква!

Модна къща Лита Модна къща Лита Модна къща Лита

Заповядайте в нашите СВАТБЕНИ САЛОНИ!