Видеонаблюдение и охрана със скрити камери

1
Добави коментар
afas
afas

През годините различните видове камери са се развили с такава шеметна скорост, че днес спокойно можете да се радвате и на изключително малки камери и на такива с по-обикновени размери. И което е още по-хубаво, всяка една от тях разполага с множество функции, които ще позволят да се заснеме качествено една картина, превръщайки се в незабравим спомен. Или в достоверно доказателство за нечия измама или изневяра. Чудесен начин да направите една ефективна и дискретна в същото време система с видео камера за охрана и на най-малкото и най-голямото помещение.

А когато искате всичко да е скрито, може да използвате малките камери, монтирани в различни предмети от бита. И получавате качествено изпълнение с мини техника. Видовете видео камери, използвани за охранителна цел може да са много. За разлика от преди няколко години, днес камерите не са само два вида – жични и безжични, а CCTV камери, IP камери, уеб камери, мини камери, скрити камери. Отделно те от своя страна могат да бъдат жични, като в този случай са с включен видеорекордер, който ще запише всяко направено видео, и такива които нямат нужда от кабел, но са снабдени с възможността да записват файловете на включената памет в тях. Често на карти.

Смятате, че това е несериозно и една камера трябва да е голяма и солидна? Нека тогава да погледнем факта, че вече крадците не подбират какво точно прибират и всяка техника би им била добре дошла. Но само ако се вижда. Ако вместо огромните, прилични на тухли, камери заложите на дискретните скрити видео камера под формата на такива предмети, които не будят интерес и не могат да се продадат, като химикалка, очила или обикновена бейзболна шапка, или пък микро камера, закрепена на полилея, тогава ще можете да бъдете сигурни, че при едно евентуално проникване, вие ще имате доказателства кой го е направил. А може и да ги ползвате като наблюдателна система за близките ви и любими хора, които помолихте да не вършат нещо, но те сякаш не са ви чули.

Като цяло една видео камера  може да ви бъде от голяма полза. Не пропускайте възможността да се докоснете до бъдещето сега и да го използвате за своите лични цели.