Анна Цолова и Виктор Николаев в ефира на „Нова“ от 9 септември

14
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Водещите Анна Цолова и Виктор Николаев ще дебютират в ефира на Нова телевизия на 9 септември. Тогава стартира излъчването на сутрешния блок на медията, воден от тях. Новото начало ще бъде съпроводено от нови декори, които зрителите ще могат да видят от 16 септември.

„Щастливи сме, че Нова тв оцени потенциала ни като екранен тандем“, посочват те в първите си дни като част от екипа на „Нова“. „Благодаря на медията, че ми предложи възможността да продължа да се развивам като журналист“, казва в съобщение от телевизията дългогодишното лице на bTV Анна Цолова. „Радвам се, че успяхме да запазим нашия тандем, и че ставам част от семейството на Нова тв“, пък посочва Виктор Николаев.

Двамата напуснаха bTV през август, когато сутрешният блок неочаквано излезе в едномесечна ваканция. По-късно стана ясно, че се присъединяват към „Нова“

Досегашните водещи на „Здравей, България“ по „Нова“ Мира Иванова и Христо Калоферов ще се върнат на работа в новините.

Успешен и по всеобща зрителска оценка симпатичен старт направиха днес новите водещи на „Тази сутрин“, известните с дългогодишната си репортерска работа в новините на bTV Генка Шикерова и Константин Караджов. 

Освен с нови водещи, „Тази сутрин“ се завърна и с нови декори. В първия си работен ден предаването проследи гражданските протести и първия работен ден на депутатите в парламента.