Уволниха шефа на стадион „Васил Левски“ – SportVox

1
Добави коментар
sheri
sheri

Шефът на Националния стадион „Васил Левски“ бе уволнен от поста си във вторник, преди края на работното време. Антон Попов бе управител на арената от 29 години, пише вестник „Труд“.

В късния следобед той бил повикан от Марио Примджанов, новия изпълнителен директор на Национална спортна база (НСБ) ЕАД, в чиито активи е и Националният стадион. На досегашния шеф на „Васил Левски“ било предложено да подпише заповедта за освобождаване. Раздялата е без професионален мотив, но е по член, който разрешава на всеки нов началник в рамките на 9 месеца да сформира свой екип.

„Много бях изненадан, разочарован съм и съм обиден, защото животът ми мина на този стадион – каза вече бившият управител. – В продължение на 29 години работих без проблем с всички министри и ръководители на спорта още от времето на Тодор Живков до сега… Никога не съм членувал в политическа партия“, завърши Попов, който е и шеф на синдикалното дружество към стадиона.

„Ще кажа само, че Антон Попов е прекалено добър и напоследък не е успял да контролира добре хората си – каза Марио Примджанов. – Той много добре знае какво имам предвид.“

Все още на поста на Попов не е назначен нов управител на арената. Той бе доказан професионалист, който успяваше да ръководи без проблеми делата на националния стадион, а екипът му да поддържа терена в перфектно състояние.

„ТРУД“