ТЕЛЕВИЗИОНЕН СЕРВИЗ ITS IRIS – ТВ СЕРВИЗ ПЛОВДИВ ЗА КАЧЕСТВЕНИ РЕМОНТИ НА ТЕЛЕВИЗОРИ

4
Добави коментар
ivokumchev
ivokumchev

Телевизионен сервиз – Ремонт на телевизори в Пловдив

Телевизионен сервиз ITS Iris е фирма с многогодишен опит в сервизирането на ТВ техника. Специализирана е в ремонт и поддръжка на телевизори и друга телевизионна техника и съоръжения и разполага с изключително опитни телевизионни техници. Дейността на ТВ сервиз ITS Iris включва сервиз и гаранционна поддръжка на телевизори, включително на кинескопни, плазмени, TFT, LCD и LED телевизори – всички марки и модели, включително телевизори Samsung, Philips, Pansonic, LG, Toshiba, Sony, JVC, Pioneer, Sharp, NEO, Crown, Beko, Watson, Hitachi, Grundig и т.н.

Услуги от телевизионен сервиз ITS Iris

диагностика, ремонт, сервизна поддръжка на телевизори подмяна на компоненти смяна на кинескопи монтаж на хипербанд тунери подмяна на матрици подмяна на електронни елементи и платки настройка на TV ремонт на монитори подмяна и монтаж на дистанционни управления диагностика и настройка на новозакупена ТВ техника пълна профилактика на телевизори и монитори консултации за телевизионна техника специални оферти при поддръжка на телевизионна техника на хотели и болници

Предлагаме употребявани обслужени телевизори с гаранция – телевизори, внос от Западна Европа!

Нашите ТВ техници Ще Ви консултират за цифровизацията, за да улеснят Вашето преминаване от аналогова към цифровата ефирна телевизия. Ще Ви помогнем да направите бърз и правилен избор на цифровите приемници, декодери и антени. Можем да изградим телевизионната Ви мрежа, да доставим цифровите приемници и да настроим всичко това бързо. За Вас остава да заплатите услугите и да седнете удобно да гледате безплатна качествена цифрова телевизия!

Винаги е по-лесно да се консултирате с професионалистите, а и ще спестите пари и нерви!

Нашият сервиз за телевизори предлага нормални и бързи поръчки, включително и посещение и ремонт на повредената техника по домовете на Клиентите, в удобно за двете страни време.

Ремонт на телевизори на място се извършва само, когато е възможно това, т.е. – когато самия дефект позволява да се диагностицира и отстрани при Вас.

 

За всеки извършен ремонт получавате гаранция и ще бъдете спокойни!