Накълцаха руска моделка

1
Добави коментар
mignews
mignews

Руска фотомоделка бе намерена садистично убита, а съпругът й е арестуван като главен заподозрян.  Жителите на уралския център Екатеринбург вече седмица не могат да преодолеят шока от трагедията с красавицата Юлия Прокопиева-Лошагина. 28-годишната манекенка изчезна безследно на 22 август, а няколко дни по-късно бе открито осакатеното й тяло.

Според новинарския сайт Ура.ру трупът се намирал в гориста местност край града, а смъртта е настъпила от счупване на врата. Тялото на младата жена е толкова обезобразено, че е идентифицирано едва след ДНК анализ. От Юлия практически останал цял само един крак с педикюр, разказват потресените следователи.

Полицията арестува мъжа й Дмитрий Лошагин, който попада първи в списъка на възможните убийци. Той е известен моден фотограф, но според близки до семейството отношенията му с Юлия в последно време били драматични. Мацката не искала собствени деца, за да не разваля фигурата си, и забранявала на Дима да се среща със сина си от първия му брак.

Освен това Лошагин постоянно се терзаел дали всъщност първото му дете е от него и дори отказал да плаща издръжка на бившата си жена. Още през февруари тя подала оплакване срещу него, защото той я нападнал с юмруци на работното й място. Познати на фотографа твърдят, че той посягал и на Юлия. Манекенката искала да се преместят в Чехия, където Лошагин имал имот, но мъжът все отлагал.