Инвестиция за цял живот

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Темето преди (вляво) и след процедурата (вдясно). Снимка: DHI

Първото нещо, което се забелязва в един човек, е косата. Още в древни времена е имало средства за борба с косопада и неслучайно по времето на Луи XV перуките стават модерни.

Днес повече от 80% от мъжете и 35% от жените страдат от някаква форма на загуба или изтъняване на косата. Никоя друга промяна в чертите на лицето не оказва толкова голямо влияние върху излъчването, както липсата на нормална (естествена) предна линия на косата. През последните години обръсването на главата стана приемлив външен вид, но това е по-скоро модна тенденция, която, както и другите, идва и си отива. Над 2 млрд. долара годишно се харчат за различни лечения, свързани с косопада.

Добрата новина е, че вече и в България има медицинска техника, която е доказана в годините и се прилага успешно при андрогенната (наследствената) алопеция, както при мъжете, така и при жените – DHI Direct. Като част от медицинската група DHI Global Medical Group с над 43-годишен опит в процедурите по възстановяване на косата, вече и в България хората, които имат този дискомфорт, могат да се подложат на процедура и възвърнат своята усмивка и самочувствие.

От години чакате за толкова лесна медицинска процедура за възстановяване на коса! Най-новата революционна DHI техника елиминира употребата на скалпели, не остават никакви белези и, най-хубавото от всичко, цялата процедура е безболезнена. След като завърши процедурата, новата коса продължава да расте по естествен начин за цял живот. 

Хората с добър външен вид си намират по бързо и по-добре платена работа. Изследване на Даниел Хамермерш (икономист от Университета в Тексас – „Тhe Beauty Pays”), показва че средностатистическият мъж печели средно със 17% по-малко от добре изглеждащия, при дамите тази разлика е 12% по-малко за средностатистическата жена в сравнение с добре изглеждащата представителка на нежния пол.

Добре изглеждащите хора са по-уверени, което ги прави по-желани и получават по-високи възнаграждения. В сферата на застраховането и банковото дело винаги печелят хората с по-добър външен вид. Относно бизнеса може да се твърди, че се печелят повече сделки с хубавата прическа и самочувствието, която тя ни предава. Нека отбележим, че с директната имплантация на коса инвестираме за цял живот в себе си, защото присадената коса остава завинаги, расте, подстригва се и не изисква никакви специални грижи.

Много хора, преминали през процедурата по директна имплантация, споделят, че ако са знаели колко е лесно и бързо човек да си възвърне младежкия вид, не биха обмисляли толкова дълго своето решение.