Как да се справим с излишните килограми през есента?

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

Повечето хора започват да се замислят за килограмите си именно през есента и да измислят нови и различни начини, за да се отърват от излишните килограми. На първо време това зависи изцяло от психиката на човек, тъй като ние сами се настройваме, че идва зима, студено време, а утехата на всичко това намираме в храната.

През този период балансираното хранене и възможността за разходки, за които все още имаме време, е много важно. Движението е много важно, а леката храна в допълнение ще ви помогне не само да поддържате фигурата си, но и да свалите излишни килограми.

Хапвайте повече зеленчуци, които обаче избягвайте да пържите. Сурови, на скара или както си пожелаете без пържене, ще ви осигури и нужните витамини за организма.

Пийте повеч течности, хапвайте предипно пилешко и риба, които обаче не бива да смесвате с картофи например. Картофите и месото винаги трябва да се консумират отделно.

Тиквата е много подходяща за този сезон. Салата, печена или по друг начин, тя спомага също за поддържане на фигурата./News359

Париж/Франция