Чарли: С Дакота имаме уникална химия / Всеки ден най-горещите новини от света на шоубизнеса – светски събития, пикантни…

2
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Чарли Хънам, който ще изиграе ролята на доминанта Крисчън Грей в екранизацията по еротичната трилогия „50 нюанса сиво“ на Е.Л.Джеймс, заяви, че той и колежката му Дакота Джонсън имат уникална химия понежду си.

„От момента, в който я видях, разбрах, че тя трябва да играе Анастейжа. Наистина ме заинтригува и веднага усетих тръпката между нас“, искрен е Чарли.

Въпреки че на актьора му предстои да има доста парливи сцени с колежката си, той държи на дългогодишната си връзка с дизайнерката на бижута Моргана МакНийлс.

„Ако на 18 можех да го направя пред камерата с мъж, сега на 33 определено мога да го направя с жена“, изразява мнението си за многобройните секс сцени, които го очакват Хънам.

Припомняме, че наскоро стана ясно, че Чарли Хънам и Дакота Джонсън ще изиграят емблематичните роли на доминанта Крисчън Грей и срамежливата Анастейжа Грийн в дългоочакваната екранизация на „50 нюанса сиво“, която ще е по кината в средата на следващата година.