Прокуратурата подхвана шефа на “Титан”

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Срещу бившият собственик на ЦСКА и съдружник в сметосъбиращата компания “Титан” вече е клиент на Софийска районна прокуратура, съобщи “Труд”.

Разследването е за нанасяне на малка телесна повреда на 16-годишната Адриана Тюркмен, дъщерята на убития през 2003 година бизнесмен Филип Найденов – Фатих. Тя се оплака преди дни в Първо РУ на МВР – София, че е била ударена от Борисов в нощта на 27 август в едно софийско заведение.

Адриана била на рожден ден, заедно с майка си. Половин час след полунощ тя отишла до тоалетната, но когато понечила да влезе, отвътре излязал Димитър Борисов, който олюлявайки се, я ударил без видима причина.

Свидетели на случката станали две нейни приятелки, както и шофьорът на семейството. Засега от Софийска районна прокуратура ще проведат разследване и ще проверят фактите, като за момента няма повдигнато обвинение срещу Борисов.

След като установят фактите на база свидетелски показания, прокурорите ще решат дали да повдигнат обвинение на шефа на “Титан”. Борисов отрича, че е имало подобен инцидент, но има и данни, че е признал нещо при първия разпит в прокуратурата. /БЛИЦ