Боя за вежди и мигли – C:ehko

1
Добави коментар
andrea_iv
andrea_iv

Боя за вежди и мигли – C:ehko

Великолепен и изразителен цвят издържащ до 8 седмици. Разработен на основа на особено меки и щадящи рецепти. Предлагат се следните цветови нюанси:

черна
синьо-черна
кафява
светло-кафява
графит

Моля, при закупуване на продукта, отбележете в падащото меню цвета, който желаете да закупите. Боята е окомплектована с оксидант.

Начин на употреба:

1. С боята за вежди и мигли трябва да се съблюдават и спазват определени мерки за сигурност. Обезателно трябва да се проведе за 24 часа тест за чувствителност на кожата към боядисване. Преди началото на боядисване, почистете веждите и миглите от остатъци от спирали и моливи. На участъка от кожата около очите нанесете предпазен крем или вазелин. Поставете предпазни хартиени листчета. Листчетата трябва да са плътно прилепнали и близо до миглите.

2. Приготвяне на сместа – 2-3 гр. от боята се смесва с 6 до 8 капки от c:ehko пероксан в неметална купа за боядисване, до получаване на еднородна кремообразна смес. За боядисване на мигли се препоръчва използването на пероксан от 1,9% до максимум 3%

3. Боядисване – Готовата смес се нанася внимателно с четка на веждите и миглите по посока на техния растеж, като очите на клиента трябва задължително да бъдат затворени.

4. Време на действие – Времето на действие е максимум 10 минути в зависимост от желаната интензивност на цвета. 

5. Заключителна обработка – След изтичане времето на въздействие внимателно почистете боята с помощта на памучен тампон. За пълното отстраняване на всички остатъци от боя измийте обилно с вода.

Опаковка от 1 бр. Производител: C:ehko, Германия