Най-голямата катастрофа за България предстои!

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Най-голямата катастрофа за България предстои!

Най-голямата катастрофа за България предстои! 4.00/5 (80.00%) 1 vote

Тези данни ще накарат косата ви да настръхне!!!

Според доклад на ООН, данни, от който са цитирани във в. „Гардиън“, някои от най-бързо увеличаващите се по население държави са тези измежду 49-те най-бедни в света (Мали, Замбия, Сомалия, Танзания и други). До 2100 година населението на тези страни ще се увеличи до пет пъти. А населението на други държави, които са по-добре развити и не са сред най-бедните, се очаква да намалее повече от 15%. В списъка освен Куба, Румъния, Русия, Беларус и Украйна се нареждаме и ние – България.
Специално за България по доклад на ООН се предвижда броят на населението да се сведе до 3 милиона души към 2050 година. Алармира се още, че поне 2/3 от младото население тогава ще е от ромски произход, предават от e-vestnik.bg.

Новородено момиченце, настанено в кувьоз в АГ-болница във Варна, след като е открито захвърлено голо в контейнер за смет.

И ето как ще се стигне до това катастрофално за България положение – раждаемостта постоянно спада. Броят на абортите направени от зрели жени в детеродна възраст се увеличава. Докато малцинствата ни раждат, ли раждат. Пък на всичкото отгоре държават им предоставя средствата необходими им за преживяване. И ако се питате как става това – ами много лесно – повече деца, повече детски, повече майчински, повече помощи. А как тези ромки си гледат децата можете да видите по улиците и подлезите на всеки един град. Ето ви и снимков материал:
Неспирна е и емиграцията на младите, образовани и работоспособни българи. Те напускат семействата и родината си, за да учат, работят и раждат в други държави. А нашата страна се превръща в дом и спасение на безброй бежанци от Сирия и Северна Африка. Това са хора, които единствено искат да спасят децата и семействата си, но и те получават помощи от нашата държава, а в същото време не са способни да се превърнат в производтсвена сила за България. Те не знаят български език, не са с християнска религия, не могат да ползват българската образователна система, носят небългарски културен и социален модел и често нямат образователен ценз по европейски стандарт. Но те няй-вероятно ще останат тук, докато децата на средната българска класа, не винаги имат право на детски. Това са българчетата, които не искат да живеят в лишения и мизерия и напускат България. А най-лошото е, че не се завръщат.
И така през 2050 година катастрофата ще е налице, а българите ще са на изчезване.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: