Zippy Waves 510 комбинирана количка 3в1 розова

1
Добави коментар
nuvita-bg.com
nuvita-bg.com

Благодарение на възможността за превключване в спортен режим, количката осигурява комфорт на детето Ви по време на возене. Надуваемите предни колела се въртят на 360 градуса за по-лесно маневриране, а при необходимост могат да бъдат застопорени. Задните гуми също са надуваеми и са с по-голям диаметър, който осигурява лесно преминаване на препятствия.

Конструкторите са увеличили разстоянието между предните и задните колела, коет улеснява качването на бюрдюри и стълби. Ергономичната ръкохватка лесно се нагажда според ръста Ви чрез панти.

Голям кош за багаж, в който можете да поберете много играчки, дрехи и други бебешки принадлежности.

В комплекта има и кошче за кола, коходящо за група 0+ (0-13 кг), което отговаря на всички стандарти за безопасност. Кошчето може да се монтира и на рамката на количката.

Кош за новородено.

Коша за новородено е подходящ за бебета от раждането до шестият месец или докато детето се научи да седи самостоятелно. Тапицерията е изработена от естествена дишаща материя. Може да се сваля и да се пере. Кошчето има голям сенник, който е снабден с прозорче, покрито с мрежа, което може да се отваря за по-добро проветрение. В допълнение, всички вътрешни тъкани са импрегнирани със сребърни йони с технологията Tutis Silver Plus. За студеният сезон кошчето е много добре изолирано. Има допълнителен подвижен сенник със силиконов прозорец, през който можете да виждате детето при дъждовно време. Материята е водоотблъскваща и лесно се почиства с влажна кърпа. Може да се пере на деликатен режим при температура до 30°. Облегалката за глава се регулира на височина, за да бъде максимално комфортно на бебето. Кошчето лесно може да бъде отстранено от рамката и да се превърне в кош за носене на детето чрез дъгообразната дръжка. Матрака в кошчето е изработен и влакна, базирани на кокос, така че няма да е необходимо да купувате допълнителен матрак.

Летен кош

Когато детето порастне достатъчно, за да седи самостоятелно, можете да използвате летния кош. Той е оборудван с матрак от дишащ памук, който създава комфортна среда на детето по време на дълги разходни. Матрака може да се сваля и да се пере. Облегалката се регулира на 180 градуса в 4 позиции, за да е удобка за спане и за разходка. Широкият и дълъг кош е удобен дори за по-едри деца. Степенката се регулира в 3 позиции и е покрита със силикон, който осигурява лесна поддръжка. Има сенник с вентилационни отвори и комарник, с който да скриете детето от слънцето. През зимата можете да покриете крачетата на детето с чувалчето за крака.Летният кош може да се поставя в посока на движение или обратно на посоката на движение. Пет-точкови предпазни колани с меки подплънки държат детето здраво и сигурно.

Кошче за кола

Кошчето за кола е предназначено за деца от раждането им до 13 кг. Защитава детето по време на пътуване и може да се монтира на рамката на количката посредством адаптерите, които се доставят с комплекта. Кошчето за кола може да служи и като шезлонг-стол, благоарение на дъговидната си форма. Кошчето за кола се монтира в автомобила посредством обезопасителните колани  в посока обратна на движението. Детето се закрепя в кошчето чрез 5-точкови колани с меки презрамки. Кошчето има сенник, който да предпазва детето от слънчевите лъчи.

Тегло и размери:

– Кош за новородено: 4,3 кг

– Рамка с кош за новородено: 13,2 кг

– Рамка с летен кош: 13,7 кг

– Кошче за кола: 2.85 кг

– Рамка без колела: 5.1кг

– Рамка с колела: 8,9 кг

– Вътрешни размери на коша за новородено (Ширина х Дължина): 78×36 см

– Вътрешни размери летния кош (Ширина х Дължина): 90х36

– Размери на рамката в разгънато положение (Дължина х широчина х височина): 84 х 60 х 101 см

– Размери на рамката в сгънато положение (дължина х ширина х височина): 89 х 60 х 38 сантиметра

В комплекта:

– Рамка

– Кош за новородено

– Летен кош

– Кошче за кола

– Покривало за коша за новородено

– Покривало за коша за летния кош

– Покривало за коша за кошчето за кола

– Чанта за аксесоари

– Комарник

– Дъждобран

Размери на кашона: 92 х 59 х 64 cm