Премиера: Laura Pausini ft. Kylie Minogue – Limpido

14
Добави коментар
Meloman.bg
Meloman.bg

Страхотна изненада от Laura Pausini – певицата пусна чисто новото си парче „Limpido“, което е дует със специалното участие на  гост изпълнителката Kylie Minogue, една от най-обичаните и всестранно развити международни суперзвезди.

Харесай страницата ни във Facebook

„Limpido“ (написана от Laura Pausini и Virginio Simonelli) е песен, преливаща от нови звуци и харесана веднага от Kylie, която мигновено приема поканата на Laura за дует с нея в двете италиано-английската и испанската версии на парчето.

Двадесет години след нейния дебют, само няколко месеца преди излизането на компилацията „Greatest Hits“ и в навечерието на световно турне, в което ще бъде в светлината на прожекторите на едно необикновено шоу, Laura Pausini  се завръща с песен, която сама по себе си също е събитие.

„Limpido“ ще бъде включена в „20 – The Greatest Hits“ (Atlantic Warner Music), албум, който отбелязва 20-годишната кариера на Laura като изпълнител. Записът, който ще бъде издаден през ноември, разказва историята на всички нас, слушателите, но обещава да бъде изпълнен с нови звуци, перфектно в тон с тенденциите на международната музикална сцена в момента.

„Може би не сме направени за промяна, може би никога няма да се променим“ – първата фраза от новата песен изяснява един от най-дълбоко вкоренените елементи в кариерата на Laura като изпълнител: докато израства и узрява като жена и като артист, докато разширява своите музикални вкусове и печели международни признания, тя винаги е оставала вярна на себе си.

„Ще оставя на времето да реши кой си ти за мен“, заявява като манифест тя в следващия куплет на песента, която ще я съпровожда по целия свят по време на турнето в подкрепа на нейния албум „The Greatest Hits“, започващо през октомври.

Албумът „20 – The Greatest Hits“на Laura Pausini  ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Плюс или минус получава парчето от вас – очакваме да разберем от коментарите ви!

Коментари

коментар(а)