VIVACOM раздава раници и ученически пособия по случай 15 септември

2
Добави коментар
tomislavsavov
tomislavsavov

VIVACOM стартира две инициативи по повод първия учебен ден, в които всеки родител може да се сдобие с нова ученическа раница и ученически пособия от Facebook страницата на телекома или да спечели интересни подаръци за малките ученици от Cartoon Network.

Точно преди първия учебен ден, на 14 и 15 септември, VIVACOM организира събитие на детския мобилен план VIVA Bipper. На демо щанда пред магазина на телекома в The Mall родителите ще могат да се запознаят с предимствата на VIVA Bipper услугите, а децата ще могат да се забавляват в занимателен кът за оцветяване, с последните Ben 10 игри на конзоли за Wii и Playstation или да се снимат с костюмираните герои от сериала Ben 10 и да получат снимка с фоторамка. За малките са планирани още много викторини и състезания с награди от VIVACOM и Cartoon Network. Освен подаръци, всички родители и деца, посетили щанда, ще получат и специален VIVA Bipper ваучер, с който могат да заявят услугата в магазина на VIVACOM в The Mall и да получат като подарък раница на Ben 10.

А какво тоюно представлява Viva Bipper можете да разберете от следното видео:

 

От днес във Facebook страницата на телекома започва и играта VIVA School, в която ще се раздават  раници с пълен комплект принадлежности за училище за момичета и за момчета. Всяка раница е пълна с всички необходими материали за детето за писане, рисуване, моделиране и смятане, както и с нужното количество тетрадки, блокчета, тефтери и етикети. Всички лоялни клиенти на VIVACOM, които не успеят да спечелят награда от Facebook играта, но разполагат с VIVACLUB карта, могат да закупят същите раници с намаление от 31 до 39% от магазините на Office 1 Superstore в цялата страна до края на септември. 

Снимка: VIVACOM

Теми: Cartoon NetworkFacebookOffice 1 SuperstoreVIVA BipperVIVA SchoolVivacomиграсъбитие

Facebook

Google+

Twitter

Linkedin

Съосновател и Управител на SocialEvo.net, водещ български новинарски сайт за най-новите тенденции в социалните медии и онлайн маркетинг SocialEvo.net. Запален по всичко свързано със социалните мрежи и нови дигитални технологии. Има осезаемо присъствие в Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest Foursquare. Член на журито на „БГ Сайт 2011“. Член на журито на Класацията за „Най добра Българска Facebook страница“. Интереси: социални медии, социални мрежи, дигитални технологии, онлайн маркетинг и реклама, мобилни технологии, джаджи. Популярен като @rainmakertom в социалните мрежи.
Social media, online marketing, Tech, Mobile