Генка Шикерова сравни Бойко Борисов с Хитлер

3
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

В МРРБ не е имало съгласувания с ГЕРБ за назначенията във ведомството. Това заяви бившият министър на регионалното развитие и благоустройството
Лиляна Павлова

Лиляна Павлова Николова е български политик, министър на регионалното … към профила
. Тя определи като грешка слагането на печат на ГЕРБ върху предложения за назначаване на експерти в министерствата. Данните за това бяха извадени от председателя на ДПС
Лютви Местан

Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска … към профила
.

Сега в момента не е ясно зад кой министър чия квота стои. Сега създаването на измисленото министерство на инвестиционното проектиране е станало защото може би не им е стигала бройката. В момента не работят, правят ремонти и търгове за доставка на мебели, каза Павлова.

На въпрос за тефтерчето за Филип Златанов Лиляна Павлова каза, че случаят не е изяснен. Едно тефтерче, което никой не го е виждал, нека има присъди и тогава да стане ясно кой носи отговорност, каза Павлова. На въпрос защо тогава
Искра Фидосова

Искра Фидосова Искренова е родена на 22. 08. 1971 г. в гр. … към профила
си е подала оставката и е напуснала парламента, ексминистърът отговори лаконично – ако така е преценила и така е приело ръководството какъв е проблема.

Лиляна Павлова отрече тефтерчетата да са били символ на управлението на ГЕРБ. В моята работа никой не ми е нареждал какво да правя, каза тя. В момента администрацията е в ступор, тя не работи.
Зинаида Златанова

Зинаида Златанова е родена в София. Завършила е средното си образование … към профила
вече се застрахова, че тази година и следващата ще има загуба на европейски пари, но за това нямало нищо страшно, как сега да се мотивира администрацията да работи, попита Павлова.

Сега в момента се въвежда диктатура, както в плановата икономика ще ни слагат тавани на цени. Ще ни върнат в комунизма и Вълко Червенков, който сваляше цените с административни мерки. Ха дано, ама надали, отсече Павлова. В момента се нарушават гражданските права на протестиращите, преследват се протестиращите. Има цензура, точно вашата медия може да бъде доказателство, каза Павлова. Това обаче предизвика Генка Шикерова, която веднага попита какво се има предвид.

Вашите колеги Ани Цолова и Виктор Николаев бяха отстранени заради цензура, отговори Павлова. Това не е вярно, те сами прецениха че трябва да си тръгнат, скочи на амбразурата Генка Шикерова. Не съм склонна да приемам такива критики, каза водещата. Не го приемайте толкова лично, успокои я Павлова и добави като характерна черта на диктатурата популизма. „Колко беше дозата на популизма на ГЕРБ, управлението се характеризираше само с рязане на лентички. Хитлер също сряза много ленти на магистрали, по които се движат германците“, каза Шикерова. Това втрещи Павлова и тя дори за кратко млъкна, не вярвайки що за паралел се прави в студиото. Как така вие сваляхте цените на тока, за да успокоите протестите, продължи водещата. Не е ли популистко решение да се отнеме лиценза на ЧЕЗ, а сега обвинявате в популизъм,
Сотир Цацаров

Сотир Цацаров е роден на 28 септември 1966 г. в гр. Пловдив. Средното си … към профила
нареди цената на тока да бъде свалена, не спираше да говори Шикерова.

Лиляна Павлова запази самообладание и каза, че правителството е отчело протестите и си е подало оставката. Нямаше проблем да си тръгнем, каза ексминистърът. А, нямаше никакъв проблем, някак си незабелязано премина всичко, заяде се Шикерова. Не, поехме отговорност да дадем път на хората, които искат промяна, отговори Павлова.