УАУ! Вижте чия звездна съпруга е това!

1
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

УАУ! Вижте чия звездна съпруга е това!

УАУ! Вижте чия звездна съпруга е това! 5.00/5 (100.00%) 1 vote

Пищната половинка на актьора направо шашна всички с килограмите в повече

Едва ли ще успеете да познаете коя известна съпруга е на фотото. Звездната половинка на един от най-чаровните актьори драстично е напълняла и от пищните й, но добре оформени форми, е останало само едно огромно туловище.
За да се досетите чия съпруга е това, ще Ви дадем няколко жокера.
Тя е известна американска журналистка. Тя е омъжена за един от актьорите, изиграли Джеймс Бонд, с когото има двама сина, Дилън на 16 години и Парис на 12 години.

Познахте ли я?

Ако не сте се досетили това е втората съпруга на актьора Пиърс Броснан. Журналистката Кели Шей Смит направо втрещи всички присъстващи на плажа в Хаваи по време на последната почивка със съпруга си. От знойната брюнетка със стройна талия и пищни форми няма и помен.
Папараци успяха да щракнат Пиърс Броснан и Кели Шей Смит на плажа. За разлика от Броснан, който и на 60 изглежда перфектно, съпругата му се е ошишкала сериозно, пишат от posveta.eu. А това, което направо шокира другите плажуващи, бе, че съпругата на Броснан не се смущава да се пече по монокини.

Кели Ший Смит и Пиърс Броснан

И докато всички звездни съпруги се стараят да изглеждат перфектно, телевизионната водеща заряза грижите за тялото си след като роди две деца на съпруга си. Но изглежда, че Броснан си я обича такава, каквато е. Те са щастливи заедно вече 20 години.

Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: