Започва турски сериал-судоку 5200

2
Добави коментар
Vasil1979
Vasil1979

Започва турски сериал-судоку

13.09.2013 10:20 | Сериали

Премиерният “Край или начало” ще се излъчва всеки делник по Диема Фемили от 20,00 ч.

Историята в премиерната турска поредица „Край или начало“ е определяна от медиите в Южната ни съседка като судоку – всеки епизод е парченце от мозайката, която сериалът накрая ще подреди пред погледите на зрителите.

Сагата, излъчвана от днес по „Диема фемили“ от 20 ч, събира на екран цяло съзвездие от популярни и любими турски актьори. Мистерията около главния герой – Селим, се завърта още в първия епизод. В неговата роля зрителите ще видят Игит Йозшенер, познат от „Мелодия на сърцето“ и „Езел“ и известен още като турския Джъд Лоу. Част от актьорския състав са и имена като Нехир Ердоган, Еркан Джан, Беррак Тюзюнатач, Енгин Алтан Дюзатан и други. Известността на актьорите в даден момент дори се превръща в пречка за снимачния процес, тъй като често спорели чия роля все пак е по-главна.

Историята започва в близкото бъдеще. Айлин (Нехир Ердоган) е изтезавана и държана като заложница в Иран. Отвеждат я на терасата на порутена къща, където се среща с мистериозен англичанин, който се обръща към нея с думите „Кажи довиждане, Айлин. Нека новият ти живот започне“. Така започва и една дълга поредица от разбити илюзии, недоверие и страх. Зрителите обаче бързо ще разберат, че миналото е било благосклонно към Айлин – успяла жена с любящ съпруг и красив син, чийто живот една сутрин главоломно се преобръща..

За първи път в Турция „Край или начало“ е излъчен миналата година, като за отрицателно време се превърна в абсолютен хит. За по-малко от шест месеца поредицата е продадена в повече от 30 държави, като особен интерес предизвика в Северна Европа. Поредицата е първият турски сериал, купен от Швеция, където още с първия епизод чупи всички рекорди по гледаемост. През 2014 година адаптация на модерната турска сага предстои да се излъчи и в САЩ.

Пазарувай в MediaMall.bg – книги, музика, филми и абонаменти