Бъдещето на социалните мрежи

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

Социалните мрежи оказват огромно влияние на живота ни днес. Дори има случаи на хора, които прекарват цялото си време в тях.

Възможността за споделяне на статуси, снимки и въобще информация е една от главните причини, но не и единствена. Факторът анонимност, който може да използваме в тях, също си казва думата.

Друг огромен плюс е постоянното развитие. Нови услуги, елементи и различните направления на тези мрежи са привлекателни за потребителите.

Ето защо ежедневно се появяват нови и нови социални мрежи. Така освен Facebook и Twitter и други имат голям потенциал. Вижте кои са те.

Medium

Това е нова блогинг платформа от съоснователя на Blogger и Twitter Евън Уилямс. В нея потребителите могат да споделят истории, доста по-дълги от 140 знака, каквото е ограничението на Twitter. Сайтът се отличава с прост и в същото време много функционален дизайн. Medium стартира миналия октомври и все още се намира в ранна бета версия.

Kleek

Tова е приложение, което ви позволява да изградите своя собствена малка социална мрежа в рамките на Facebook, като ви показва единствено статусите и данните за най-близките ви приятели. Достъпно е единствено за потребителите на iPhone.

За останалите надникнете в Econ.bg.