Модни находки на седмицата в колежански стил » eMODNO да имам

14
Добави коментар
svetla58
svetla58

Училището зове не само малките сладури, но и студентите скоро започват учебната година! Затова днес ние ще ‘преподаваме’ модни уроци с колежански ентусиазъм!

Не може да не сте забелязали една открояваща се тенденция – стайлинг, който ни връща към студентските години… Широки блузони, спортни блузи с надписи на букви и цифри, клинове, различни принтове, плисирани поли, дънки, якета тип бомбър и разбира се – много аксесори, за да се отличаваме!

Нашите модни находки през тази седмица са подчинени именно на тази тенденция. В интерес на истината, тя вече съвсем не е присъща само за младите студенти. Елементи от колежанския стил се вписват по-интересен начин във визията на много модни икони и блогъри.

Предлагаме ви да се вдъхновите от още няколко страхотни стрийт визии, подчинени на актуалната тенденция, която привнася колежански щрих към визията.

Внесете младежки дух в стила си с модните ни находки! Продуктите, които селектирахме са от колекциите на онлайн магазините: boohoo.com, 3suisses.bg и newlook.com.

Още облекла и аксесоари в този стил ВИЖТЕ ТУК!

Автор: Делица Цонева