На училище с Benetton » Моден свят

13
Добави коментар
svetla58
svetla58

Първият учебен ден наближава! След броени дни за всички деца идва време за уроци, много смях в класната стая, весели игри, забавни бели и срещи с добри приятели.

От италианската модна къща Beneton са подготвили страхотна колекция за малките малчугани, за да им бъде топло през есента и да се чувстват комфортно, както на училище, така и на детската площадка.

Новата колекция за сезон есен-зима 2013-2014 година е представена чрез страхотна кампания, разкриваща колоритния свят през очите на децата. Облеклата носят настроение и удобство, защото ежедневието на хлапетата е динамично, изпълнено с много емоции и постоянно движение.

За малките кокетни дами от марката са създали уникални облекла и аксесоари според последните тенденции. Виждаме много плетива – пуловери, жилетки, болера и красиви шапки. Линията включва поли до коляното, сред които и атрактивни пачки, удобни роклички, дънки, чаровни блузи и клинове с щампи.

При дрехите и аксесоарите присъства актуалното райе, както и интересни принтове. Палитрата е стилна, издържана в по-класическа гама, с акценти на синьо, корал и розово.

За момченцата също има страхотни предложения. Дизайнерите на „Бенетон“ са заложили на спортно-елегантен стил. Палитрата е по-студена: синьо, сиво, черно и бяло са основните нюанси за малките джентълмени.

Спортни блузи с надписи, дънки в различна гама, пуловери, топли якета, шалове и шапки в тон с визията ще ги направят модерни и още по-очарователни през учебната година.

Автор: Делица Цонева