Спечелете парфюм Blue Grass от Elizabeth Arden

1
Добави коментар
pgp

Специалната награда в LuckyStar.bg тази седмица отново е един страхотен парфюм, подходящ за всяка дама, която търси очарованието на прочувствения аромат.

Elizabeth Arden Blue Grass притежава нежен, цветен аромат. Той ще Ви изненада приятно още при първия опит. Луксозното и кадифено взаимодействие между жасмин, рози и романтичен аромат на зюмбюл е мелодия, която ще направи деня Ви пълен с приятно настроение и удовлетворение.

Този аромат разсейва стереотипите и зарежда всяка жена с хармония. Съчетава умело здравец и зашеметяващи ориенталски подправки. Ароматът завършва с чувствените тонове на зелено цвете.

Парфюмът Elizabeth Arden Blue Grass ще донесе романтично и поетично настроение не само на Вас, но и на всеки мъж, който се доближи достатъчно, за да усети Вашия парфюм. Въздушният и приятен аромат на свежи цветя и летни слънчеви дни ще предизвика щастлива усмивка по лицето Ви.

Накратко, Blue Grass ще ви накара да се чувствате привлекателна и очарователна.

За да се включите в томболата за този уникален парфюм, трябва да се регистрирате в LuckyStar.bg. Бутончето за регистрация е в горния десен ъгъл на сайта. Ако вече сте го направили, влезте в профила си и кликнете върху бутона „Участвам“.

След това използвайте уникалния си линк, за да поканите колкото можете повече приятели. Всеки, който се регистрира за томболата през Вашия линк, ще Ви донесе допълнителен шанс за томболата.

Краен срок за участие: 29 Септември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.