Бербатов: Идваше ми да се откажа от националния отбор

5
Добави коментар
Daja
Daja

В продължилия колкото футболен мач разговор Димитър Бербатов говори за повечето трудности, които е срещнал в професионалната си кариера и личния живот в студиото на „бТВ“.

Капитанът на националния ни отбор на България отново потвърди, че съотборниците му имат всички необходими качества да играят на голямо първенство и допълни, че тимът ще продължи борбата си за участие на Световните финали в ЮАР. Бербатов призна, че в най-тежките моменти са му минавали мисли да се откаже от националния отбор. Въпреки това той ясно заяви, че с тима ще гони всички високи цели и за него България е над всичко.

Нападателят на Манчестър Юнайтед каза още, че се разбира със своите колеги, въпреки че добави, че не с всички са големи приятели.

На въпрос дали в ЦСКА е играл в уговорени мачове, Бербатов заяви, че ще запази отговора за себе си. Относно Манчестър Юнайтед, той добави че не смята трансферната си сума за реална и, че в първия си сезон е реализирал една от мечтите си да стана шампион.

Бербатов оцени като малко над средното представянето си до момента. Целите му са отново да играе на финал в Шампионска лига и този път да бъде победител.