Рут Колева се завръща с песни от новия си албум

1
Добави коментар
Erol1001
Erol1001

Едно пълно с приключения лято е към своя край и на 21 септември Рут ще се завърне на сцената на Sofia Live Club, за да сподели с приятели един специален концерт. В компанията на Ruth Live Band, певицата ще представи песни от новия си албум, който ще излезе през октомври. Студийният запис е създаден в Холандия и в последните месеци беше изпипан до най-малкия детайл във “Flowriders Studio” Амстердам. Заглавието ще остане тайна поне до концерта на 21-ви.

Част от парчетата в новия албум, като сингъла “Better” например, вече са изпълнявани на живо, а други ще бъдат премиерно изсвирени. В сета ще присъстват и песни от предишните издания на Рут, както и най-новото й парче на български език “Виждам те”, което тя наскоро разпространи за безплатно сваляне.

Началото на концерта в Sofia Live Club е в 22:00ч., а входът е 10лв. На сцената с Рут ще бъдат Стоян Джаферов – китара, Елена Ангелова – перкусии, Теодор Иванов – барабани, Филип Александров – клавишни, Денис Попстоев – саксофон и Евден Димитров – бас. /БЛИЦ