Конна езда във Варна | Конна база Кичево – уроци, езда, цени

1
Добави коментар
bazakichevo
bazakichevo

Начало

Добре дошли в Конна База Кичево (Варна)

Само при нас ще прекарате чудесни мигове на езда и общуване с най-прекрасното животно – коня. Услугите, които предоставяме, са най-разнообразни и ще отговорят на нуждите както на начинаещия ездач, така и на приключенски настроените любители на конете.

Закритият манеж за конна езда

КОННА БАЗА КИЧЕВО
Разполагаме с една от най-съвременните конни бази във Варна и региона. Закритият ни манеж предоставя възможност за целогодишна езда. Грижите, храната и настаняването на конете са на изключително високо ниво.  Голямото открито пространство (падок) на конната база дава възможност на животните да прекарват свободното си време в условия близки до естествените.

Вижте повече за конната база

 

Уроци по конна езда

УРОЦИ ПО КОННА ЕЗДА
Провеждаме уроци по конна езда за деца, начинаещи и напреднали. Според климатичните особености и нивото на напредналост уроците се провеждат или в закритият манеж на конната база, или на откритата учебна арена. Клиентът, на когото обръщаме най-голямо внимание, са децата  – за тях имаме специални цени с отстъпки за конна езда и планираме разработването на специфични услуги, които да ги въведат в света на ездата и грижата за конете.

Вижте повече за услугите ни.

Разходки с коне във Варна

РАЗХОДКИ С КОНЕ СРЕД ПРИРОДАТА
Разходките с коне са едно незабравимо преживяване за онези които обичат природата,  ездата и са с вкус към приключението. Околностите на конната база (с. Кичево, Варна) предоставят няколко приятни и леки маршрута, които все пак имат своите премерени изпитания. Само в ездата на открито може да се опознае свободният дух на коня и да се изпита усещането за сливане с него и с природата.

Повече за разходките с коне вижте тук.