Романтични сватбени прически » ПОТАЙНОСТИ

1
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ако ви предстои сватба през есенния сезон и още не сте решили, каква да бъде вашата прическа, значи сте попаднали на точното място, в точното време. Открихме невероятно красива селекция от фризури, която решихме да споделим с вас. Всъщност коафьорските творения са подходящи не само за сватбения ден, но и за най-различни специални поводи.

Прическите, на които ви предлагаме са се насладите и да почерпите вдъхновение са подходящи за дълги и средно дълги коси. Акцентът е голям обем, независимо дали става дума за кок или за пусната свободно коса, падаща на романтични вълни.

Силно топираната, вдигната коса ще ви придаде чувствена и аристократична осанка. Допълнете с флорален мотив за разкош. Може да използвате изкуствено цвете или живо, към което е прикрепена капсула (скрита в прическата), за да издържи по-дълго време.

При пуснатата надолу коса е добра идея да се заложи на диадема с цветя, която се разполага в областта след бретона (или между челото и темето).

Страхотен детайл в прическата е плитката, която може да обхване ефектен кок или да раздели обема при темето със задната част на пусната коса. Разбира се, вариантите за разположението на плитката са много – всичко зависи от вкуса ви и съветите на вашия фризьор.

Надяваме се, да сме ви помогнали с избора на фантастична прическа за най-специалния ден от живота на всяка жена!

Автор: Делица Цонева