СПРЕЙ ЗА ДЪЛГОТРАЙНА ЕПИЛАЦИЯ KALO

2
Добави коментар
megasmart
megasmart

Приложение:

1. При враснали косъмчета – изключително ефективен за предотвратяване ефекта на врасналите косъмчета

2. При бръснене – можете драстично да намалите честотата на бръснене, ако прилагате Kalo след всяко бръснене

3. При епилация, фотоепилация, лазерна епилация – Kalo е решение за трайно премахване на нежеланото окосмяване.

Не е необходимо да използвате Kalo до края на живота си , дори не е нужно да нанасяте продукта всеки ден. Достатъчно е да го приложите три пъти в деня на епилацията и три пъти на следващия ден. Окосмяването ще стане по-слабо, космите по-тънки, по-финни и ще израстват по-бавно, докато напълно изчезнат.

Може да се прилага при нежелано окосмявяне на:

• Горна устна, вежди, брадичка, бакенбарди

• Цели крака

• Цели ръце

• Корем, гръб, рамене, гърди

• Бикини линия

• Подмишници

Технология

Проведените клинични тестове в утвърдени европейски лаборатории доказаха , че Kalo гарантира редуцирането и дибелината на броя косми.

Дерматологично безопасен, без станични действия, допринася за хидратиране на кожата и е продукт с физикохимична устойчивост. С всяко нанасяне, космите изтъняват, а растежът им се забавя.

Наблюдавани резултати след 3 – месечно приложение:

До 97% намалява броя на космите;

До 61% намалява дебелината на косъма;

До 80% по-дълъг период между епилациите;

До 10% повече хидратиране на кожата;

Посредством изследване на хистологичната структура и свойствата на кожата, отделът за проучване и развитие на Kalo , изобрети нова формула, която редуцира неприятното окосмяване до 90%. Клинично тестван биопродукт.

Често задавани въпроси

Как се използва Кalo?

След епилация кожата се измива, подсушава и се изчаква нейното успокояване. Kalo се нанася три пъти в деня на епилацията и три пъти на следващия ден. Окосмяването ще стане по-слабо, космите по-тънки, по-финни и ще израстват по-бавно, докато напълно изчезнат.

Къде и кой може да използва Kalo?

С натуралната си формула Kalo е подходящ за всякакъв тип кожа. Въздействието му е еднакво ефективно както върху женска, така и върху мъжка кожа. Подходящ е за всички зони на обезкосмяване (лице, тяло, крака, ръце, подмишници и деликатни зони).

Колко дълго може да се използва Kalo?

Това зависи от степента на окосмяването. Оптимални резултати се постигат при употреба на крема след поне 6 седмици. За поддържане на желаните от вас резултати Kalo може да се използва неограничено време.

Действа ли върху лицето?

Да. Kalo е приложим за всички зони, които се обезкосмяват, включително нежната кожа на лицето. Лабораторните тестове доказват, че формулата на Kalo не предизвиква дразнене на кожата, сърбежи и алергични реакции.

Кога се появява ефектът?

Ефектът се появява още след първото му прилагане върху епилирания участък на кожата. Новите косъмчета поникват много по-бавно и ефектът на гладките крака се запазва по-дълго време от обикновено. Но за да се прояви истински, видим резултат, е необходимо използване на крема в продължение на най-малко 3 месеца. Лабораторните изследвания показват, че резултатите при това използване достигат 97% разреждане на окосмяването и до 61% изтъняване на косъма. Косъмчетата стават по-фини, незабележими и след епилация израстват много по-бавно.