ActivTrades Оракул

13
Добави коментар
Vel4eva
Vel4eva

Вторник, 17 Септември 2013 10:04
Познайте курса на EURUSD и спечелете 50 EUR в новата игра ActivTrades Оракул.
Британският онлайн брокер на финансовите пазари ActivTrades стартира нова форекс игра в социалната мрежа Фейсбук. ActivTrades Оракул Ви дава възможност да публикувате прогнозата си за курса, на който ще завърши седмицата основната валутна двойка EURUSD в платформата MetaTrader 4 от ActivTrades. Всяка седмица победителят получава 50 EUR, а в допълнение на това, ако отвори реална сметка в ActivTrades ще вземе 1000 бонус точки в ActivTrades Rewards.
Разгледайте страницата на ActivTrades във Фейсбук и можете да се включите в играта още днес. Необходимо е единствено да харесате страницата, публикацията за играта и да пуснете своята прогноза за курса, на който ще завърши седмицата EURUSD на форекс пазара, съгласно демо платформата MetaTrader 4 от ActivTrades. Печели прогнозата, пусната най-рано и която е най-близо до последната котировка на EURUSD за седмицата. Подробно описание на Правилата и условията за участие в играта ще откриете тук.
 
Ливъридж продуктите носят висок риск за Вашия капитал.ActivTrades PLC е оторизиран и регулиран от Органа за финансов надзор, Financial Conduct Authority (FCA), регистрационен номер 434413.
 
Източник: ActivTrades