Моника Валериева влиза в клиника / Всеки ден най-горещите новини от света на българския и световен шоубизнес- светски…

2
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Моделката Моника Валериева е на път да влезе в клиника, издават нейни близки.

Психиката на 23-годишната хубавица била буквално разбита и от седмици била на хапчета, заради медийната помия, която се изсипва върху нея. В последно време Моника често изпадала в нервни кризи и отслабнала драстично, споделят още запознати.

Припомняме ви, че от известно време насам за Валериева се пишат какви ли не неща. Освен че е спрягана за любовница на Валери Божинов, нападките срещу нея стигнаха и много по-далеч. Според мнозина, тя изглеждала доста по-зле, преди да си направи пластичните операции и била буквално неузнаваема в сравнение със сегашната си визия.

Брюнетката бе обявена и за проститутка, а към пикантната клюка се добави и твърдението, че е започнала да води полов живот едва на 9 годишна възраст. Всички тези измислици по неин адрес буквално я извадили извън равновесие и съсипали психиката й. Според запознати, дори близките на Валериева й били ограничили достъпа до интернет, но и това не подействало, тъй като все се намирало кой да й каже за новата клюка, именно това довело и до решението брюнетката да влезе в клиника, където няма да може да разбира какво се говори и пише в медийното пространство за нея. След като се възстанови пък, най-вероятно Моника щяла да замине за Италия.

Хора, които познават Валериева от малка пък споделят, че тя била доста мразена още от тийнейджърските й години, докато живеела в Дупница и са категорични, че тя никога не е проституирала. Тя имала 4 годишна връзка с главореза на братя Галеви – Стъклето, а семейството й поддържали доста висок стандарт на живот, с което си навлекли омразата на съгражданите си. Още на 18 брюнетката карала джип БМВ Х5, заради което в местните медии се разразил огромен скандал, който я накарал да се премести в София. До скоро пък Моника е имала отношения с един от най-богатите мъже в България, който също поддържал високия й стандарт, дал повод за лошите приказки по неин адрес.