Ламиниране на коса във Варна с Арган – дълготраен обем, блясък и заздравяване на косата от KALINA FASHION!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
Ламинирането e един нов метод за блясък, за здравяване и възстановяване структурата на косата.

Освен това той увеличава обема на косата даже след една процедура.

Процесът на ламиниране придава супер-блясък, еластичност и защитава цвета на Вашата коса!

Ламинирането се базира на технологията на йонно капсулиране на косата -последното революционно развитие на японските учени: според физичните закони биоламинатът се базира на идеята за взаимното привличане на противоположно заредени йони (положително и отрицателно).

Процедура:

Косата се измива със специален шампоан с Арган, който нежно почиства и възстановява хидратацията. На влажната коса се нанася дълбоко регенерираща маска Арган –хидратира, трайно реконструира и подхранва. Маската въздейства минимум 7 минути. За максимален ефект на ламиниране косата се обработва с преса Инфрачервена с Ултразвук, която действа на молекулярно ниво и вкарва активните натурални агенти от продуктите с арган до сърцевината на косъма. Косата се изплаква и се стилизира с масло или спрей Арган, според нуждите и вида на косата. Ефектът трае поне месец.  

Ламинатът заравнява неравностите и травмите на косъма, особено изразени при сухите и изрусени коси, като неговата гладка повърхност придава изключителен блясък на косата;

Всеки косъм се удебелява с около 10% в резултат на допълнителния слой, като съответно и обема на косата нараства със същия процент;

Косата получава изключителна гъвкавост, която улеснява разресването и. Косата, облечена в целулозно покритие и обработена с Инфрачервена преса с Ултразвук трайно запомня придадената й вече форма.

Обикновено покритието започва да се измива месец, след процедуата, като процесът е плавен и постепенен. Ако повторите процедурата, няма опасност да се получи пренасищане. Косата поема точно толкова ламинат, колкото може да приеме.  

Вреден ли е биоламинатът за косата? 

В никакъв случай! Биоламинатът оказва защитна и подхранваща роля за Вашата коса, а също така има лек овлажняващ ефект. В същото време позволява както на косата, така и на скалпа да дишат. След обработката на косата с биоламинати, тя изглежда свежа и гладка, благодарение на протеиновите комплекси, извлечени от перли. Съставът на продукта не включва пара-фенилен-диамин, така че нямаопасност от никакви алергични реакции. Благодарение на свойствата на протеините, които влизат в състава на целулозата, косата има такъв забележителен вид. Допълнителният слой подпомага удебеляването на косъма. Затова и обемът зрително се увеличава. След процедурата по Ламинирането може да почувствате, много по-лесното стилизиране на косата, а по-продължителното запазване на придадената форма.  

Условия

Ваучера е валиден от 19.09.2013г. до 30.10.2013г.

Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си и за подарък

Ваучерът включва: Ламиниране на коса с Арган – дълготраен обем, възстановяване и заздравяване на косата само за 11.99 лв. вместо 35 лв. от KALINA FASHION!

  За допълнителни въпроси се обръщайте към доставчика на услугата

Необходимо е предварително записване на час на тел: 0879 952 168 ; 0897 416 375

Работно време: Понеделник – Неделя от 10:00 до 18:00 ч

Намалението може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж всички условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След приключване на офертата имате възможност до 3 дни да платите вашите заявени ваучери.