Ташев Галвинг ООД – бормашини, цени на бормашини

2
Добави коментар
krisooriso
krisooriso

За проекта

Бормашината е най-често използваният електрически инструмент. Нейното наименование (в превод от немски) произлиза от основното й предназначение – пробиване на отвори в различни материали. Първата задвижвана с електрически ток ръчна бормашина е създадена от Вилхелм Файн преди повече от век – през 1895 г.

Най-масово разпространеният инструмент са ръчните бормашини, които позволяват практически пълна свобода на действие и работа при всевъзможни условия в различни пространствени положения. Поради това няма да бъде пресилено ако кажем, че бормашината е първият задължителен електроинструмент, с който започва обзавеждането на домашната или професионалната работилница.

Първоначално захранвани с електрически ток с мрежово напрежение през последното десетилетие много бързо развитие получиха машините с автономно захранване от собствена акумулаторна батерия. Това осигурява автономност, която е не само изключително удобство, но в редица случаи дава и решаващо предимство.

Фирма „Ташев-Галвинг“ предлага огромно разнообразие от видове и модели на бормашини, електрически отвертки, гайковерти, перфоратори и къртачи на водещите в света производители. Още по-голямо е разнообразието от предназначените за работа с тях инструменти – свредла и боркорони, шила, длета и др.

За може клиентите на фирмата ни да се ориентират по-лесно и по-точно при избора си на машина, тук поместваме кратък обзор на бормашините и произлезлите от тях машини.

научете повече