Практикер празнува рожден ден и подарява Skoda Rapid, 9 бормашини, 9 бойлера, 9 велосипеда, 9 телевизора и 9 печки

1
Добави коментар
pgp

Всеки, който посети магазини Практикер в периода 09.09. – 10.10.2013, може да участва в томбола за 1 от общо 46 награди.

Талоните за участие се получават на Централна информация.

Участието в томболата не е обвързано с покупка.

За да участват, лицата трябва да попълнят четливо в талона име, телефон и и-мейл за контакти, и да го пуснат в една от специалните лотарийни урни. При липса на попълнено име и телефон за контакти талонът се счита за невалиден.

Тегленето на наградите ще се извърши на 16.10.2013 в София в присъствието на нотариус.

Всеки печеливш ще бъде уведомен лично по телефона.

Голямата награда – автомобил SKODA Rapid ще бъде връчена в магазин Практикер, с адрес: София, бул. Цариградско шосе 323. Автомобилът ще бъде прехвърлен на печелившия от Практикер ЕООД.

Малките награди ще бъдат връчени на печелившите в магазина, където е пуснат талонът за участие в томболата, при удостоверяване на самоличност от печелившия или в случай, че друго лице трябва да получи наградата от негово име, то то трябва да представи нотариално заверено пълномощно въз основа, на което да му бъде връчена наградата.

Общ брой награди – 46 бр. Печелившите се определят в края на промоцията на лотариен принцип измежду всички, попълнили и пуснали талона си за участие в лотарийната кутия.

Голяма награда 1 бр. автомобил, модел Шкода Рапид, година на производство 2013 г. и ниво на оборудване: Двигател 1,2 TSI / 77 kW / 105 к.с., 6M – бензин, допълнително оборудване: цвят „деним син металик“, допълнително затъмнени задни стъкла, подлакътник отпред, лети джанти 15″. В наградата е включена 1 г. застраховка Гражданска отговорност, както и таксите по регистрация на автомобила.

Малки награди 9 бормашини BOSCH PSB 500 EASY, разпределени по 1 награда на магазин 9 бойлера TESY, разпределени по 1 награда на магазин 9 велосипеда 26″ (660 мм) FACTOR, разпределени по 1 награда на магазин 9 24″ LED телевизора CROWN, разпределени по 1 награда на магазин 9 керамични печки DIPLOMAT, разпределени по 1 награда на магазин.

Краен срок за участие: 10 Октомври 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.