Оферта за Екскурзия до остров Тасос, Кавала! Транспорт с Лукс автобус, 2 нощувки, закуски, панорамна обиколка, фериботни билети!

13
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености
  Екскурзия до остров тасос, Кавала, Гърция

Дати: 27.09 – 29.09.2013

Ден 1 Отпътуване в 07.00 часа от София. Отпътуване за Филипи– един от най-известните древни градове в Източна Македония. Свободно време заразглеждане на археологическите разкопки. Пристигане в Керамоти-пристанищно курортно селище-трансфер (около 30 мин) с ферибот до остров Тасос. Настаняване в хотел. Нощувка.

Ден 2 Закуска. По желание-панорамна обиколка на остров Тасос с автобус. Посещение на манастира “Св. Архангел Михаил”, Алики – залива на сирените, Панагия – старата столица на острова. Пешеходна обиколка в столицата на острова – Лименас – Древната Агора, Археологическия музей, Античния театър. Свободно време. Връщане в хотела. По желание посещение на таверна с жива музика и фолклорна програма. Нощувка.

Ден 3 Закуска. Отпътуване за Кавала. Разглеждане на града:

 църквата “Св. Петър и Павел”, Аквадукта, паметника и къщата на Мехмед Али, Имарета, църквата “Св. Богородица”, Крепостта, пристанището, кметството. Свободно време. Отпътуване за България. Пристигане в София вечерта. 

Цена: 138 лв. 

ОФЕРТАТА ВКЛЮЧВА:

– транспорт с лицензиран автобус;

– 2 нощувки със закуски;

– Панорамна обиколка на Кавала;

– Фериботни билети в двете посоки;

– Водач от Туристическата Агенция.

– медицинска застраховка.  

Условия
Дати: 27.09 – 29.09.2013г. 

Ваучерът включва: Екскурзия до остров Тасос, Кавала! Транспорт с Лукс автобус, 2 нощувки, закуски, панорамна обиколка, фериботни билети сега за 138 лв!

Цена на ваучера 14.00 лв. Доплащане 123 лв. в Агенция Galaxy SMS или по банков път. 

Обща цена на офертата 138 лв.  

  ЦЕНАТА НЕ ВКЛЮЧВА: – обиколка на остров Тасос с автобус-10 евро при минимум 20 човека;

– разходи от личен характер;

– Вечеря в гръцка таверна – 25  евро;

– входната такса за крепостта в Кавала – 2 евро;

Туроператорска Агенция “Галакси СМС”ЕООД е застрахована по смисъла на чл. 42 от Закона за туризма в “Бул Инс” АД със застрахователна полица  № Р1213238438740222517/14.02.2013 г.   

Намалението може да се ползва само със закупен ваучер от www.Kolektivni.bg

Виж условия за ползване на www.Kolektivni.bg

След завършване на офертата имате възможност в срок до 3 дни да платите вашите зявени ваучери. 4

kolektivni.bg казва:
Тасос и свещените му реликви   

    На Тасос съжителстват останките на езичеството и все още живото християнство. Докато сте тук не пропускайте да си вземете светена вода от православния женски манастир “Св. Архангел Михаил”, наричан за кратко просто “Архангелос”. Той енай-големият и най-добре известен манастир на Тасос. Твърди се, че в него се съхранява част от единия от четирите пирона, с които е бил прикован Исус Христос за кръста. Още от входа ще влезете в свят на ред и спокойствие. Манастирът е кацнал на висока скала над два вълшебни морски залива в местността Тимоня и гледката към Егейско море създава на посетителите му впечатлението сякаш манастирът е провесен във въздуха. А в църквата “Успение Богородично” на Тасос вече може да видите дългото и тясно червено-бяло знаме на Ричард Лъвското сърце, останало от кръстоносните походи.   

    Голдън бийч и маслиновите дървета   

    Докато се разхождате из Тасос, няма как да не ви направят впечатление безбройните маслинови дървета. Те са просто навсякъде. Маслиновите дървета тук са толкова много, че стига някой да поиска, просто си определя известен брой, грижи се за тях и добива маслините им за своя сметка, колкото време пожелае 🙂