Искаш да имаш стегнато дупе и крака? Ето как да ги направиш!

17
Добави коментар
theones
theones

Искаш да имаш стегнато дупе и крака? Ето как да ги направиш!

сеп 20, 2013
Упражнения

0

За огромно съжаление на всички дами, съвременният начин на живот по никакъв начин не помага за да бъдем стегнати и да изглеждат добре. Ето защо ще представим на Вашето внимание няколко полезни и лесни за осъществяване упражнения, които ще помогнат много за стягане на краката и дупето.

Скачане с въже

Едва ли има жена, която в детските си години да не е скачала на въже? Сега е моментът за всяка дама да си припомни онези години и отново да се върне към тях. Скачането на въже може да Ви спести едновременно и време и пари. Скачането на въже гори голямо количество калории и е един от най-предпочитаните начини за тренировка на почти всички спортисти. Скачането на въже стяга не само дупето, то стяга и краката, освен това то подобрява като цяло координацията. Това е един перфектен и много евтин начин, хем да сваляме килограми, хем да се чувстваме добре.

Качване по стълби

Този съвет сигурно сте го чували стотици пъти, но това е един от най-ефективните начини за стягане на краката и вдигане на цялостния тонус на тялото. Сигурно всяка жена е чувала лафа „всяка изкачена стълба, удължава живота с една секунда“. Това в голяма степен е голата истина.

Клякания

Това чудесно упражнение, в което се ползва собственото тегло, за да тренирате всички останали мускули е повече от перфектно за да възвърнете отново своята форма. Важното при този тип упражнение е да го правите в широк разкрач. Това упражнение само по себе си не е трудно за правене, а в същия момент е изключително полезно за тялото ни. Като за начало можете да започнете с клякания с повторения от порядъка на около 20 кляка в серия. Правете по поне 3 серии на ден. Когато този интензитет вече Ви се струва малък, можете да увеличите кляковете на 25-30 х 3 серии. По този начин на интензивно натоварване в краката Ви, след 30-45 дни ще забележите видима разлика в начина, по които изглеждат те.

Има още много упражнения, които бихме могли да Ви предложим за да стегнете тялото си, но тези които Ви предлагаме сега, са една отлична отправна точка. И не забравяйте, най-важното нещо в борбата с отпуснатото тяло и излишните килограми е едно – упоритостта!

VN:F [1.9.22_1171]

Ако статията Ви е харесала, оценете я:

Rating: 10.0/10 (4 votes cast)

Искаш да имаш стегнато дупе и крака? Ето как да ги направиш!, 10.0 out of 10 based on 4 ratings

tweet

Няколко начина да му завъртиш главата

Изобилие от форми при гривните на Calvin Klein

Свързани статии

Как да отслабна?

сеп 03, 2014 0

Намалете обиколката…

окт 21, 2013 0

Искаш стегнат и…

окт 03, 2013 0

Още от тази категория

Упражнения при болки…

фев 10, 2014
0

Видове упражнения

фев 06, 2014
0

Хайде да стегнем…

яну 11, 2014
0