Тя печели повече пари = удар в слабините

2
Добави коментар
StaysiMS69
StaysiMS69

Много добре знаем, че вече има жени, които изкарват повече от мъжете си. Какво да правите, ако вие сте в такава ситуация. Хем знаете, че мадамата, с която излизате, печели повече от вас, хем не искате да се разделяте с нея, защото е страхотна. Трудно е в такава ситуация мъжът да запази мъжеството си и да не се чувства като изритан в топките всеки път, когато тя извади портфейла си, за да плати сметката. Не знаем дали ще ви станe по-добре, но опитайте с тези няколко съвета.

Бъдете честни за нещата, в които се чувствате несигурни

Още в началото ѝ споделете, че не се чувствате комфортно да ходите само по скъпи ресторанти, дори и тя да плаща сметката. От една страна това не е много коректно, но поне е честно и веднъж щом си изясните въпроса, можете да забравите за парите. Просто не позволявайте на финансова тема да стане единствената ви тема. 

Не се старайте да я впечатлите с лукс

Ако при първите няколко срещи „се изхвърляте“ с лукса, ще я оставите с грешно впечатление. А и ще похарчите финансите си за половината месец само за два дни. Изберете заведението според възможностите си. По-важното е да е приятно, отколкото луксозно.

Поделяне на сметката

Това може и да не е най-доброто решение при първите срещи, но след като вече имате връзка и излизате всe по-често на срещи, няма нищо нередно в това да делите сметката. Разбира се, когато тя предложи. Не я принуждавайте да си извади портфейла.

Разчитайте повече на фантазията си, а не на парите

Ако ще правите изненади на жената, с която сте, и много добре знаете, че със скъпи неща не можете да я впечатлите, защото тя има достатъчно от тях и достатъчно пари, за да си позволи още по-скъпи, по-добре я изненадайте с нещо идейно, но евтино.

Останете си мъжкар

Само защото тя изкарва много пари, не значи, че вие трябва да се превърнете в някакво бреме за нея, в нещо като по-малък брат или дете, което трябва да издържа. Запазете мъжката си позиция във взимането на решения. Показвайте ѝ нещата, в които вие сте добри и заслужавате уважение.

Не се превръщайте в домашен любимец

От друга страна тя може и да иска да ви глези, да ви купува много неща, да налага стандарта си, не позволявайте това да се случи. Не се превръщайте в домашен любимец, изцяло зависим от нейното отношение. За мъжете, които спят с жени за пари си, има точна дума, не се превръщайте в такъв мъж.

Източник: Men’s Fitness