Есенна колекция дамско бельо от OYSHO

1
Добави коментар
dimitrov111
dimitrov111

Есенна колекция дамско бельо от OYSHO
23 септември 2013, понеделник 14:36:10 Europe/Istanbul

С края на лятото и настъпването на последващата го есен, модният бранд Oysho пусна своята колекция дамско бельо за предстоящия есенен сезон. Основната линия, на която компанията залага в последната си колекция дамско бельо, е сексапил и силно подчертана женственост.

Колекцията есен 2013 съдържа изискано дамско бельо, специална есенна серия нощно бельо и трикотаж. Испанската компания залага на класическите цветове – в новата колекция бельо преобладават черно и бяло, като в някои от моделите присъства и тъмно синьо, а други са в модерна комбинация от цветове.

Благодарение на деликатните си акценти, новите модели дамско бельо на  Oysho, едновременно съчетават в себе си женственост, красота и практичност, а това е нещо, която почти всяка жена търси, когато си избира бельо. Рекламно лице на Oysho за новата есенна колекция дамско бельо е американската топмоделка Хилари Рода, която преди няколко месеца се сдоби с титлата „Най-хубава хокейна половинка”. Тя позира в стилно бельо, трикотаж и специалното есенно нощно бельо, за което споменахме по-горе.

 

 

Черно-белите снимки за рекламната кампания на бельото се допълват от тематичното присъствие на бяла роза, и фон на кадифе, меки кожи и музикални плочи.

Типично за есенно-зимният сезон, когато съзнателно или не, избираме по-тъмни и безцветни дрехи, по-голямата част от моделите бельо от последната колекция на Oysho, са в черно и бяло.

Публикувано в Бельо

от

admin