Звезден фитнес пример: Еми Росъм

1
Добави коментар
Tzvetomir-Ceco
Tzvetomir-Ceco

Няма да крием, че много харесваме Еми Росъм. Припомняме ви, че 27-годишната актриса спечели популярност с ролята си в лентата „Фантомът на операта“ (2004 г.), а също и с участието си в сериала „Shameless“.

Освен с кино обаче, мадамата се занимава също и с музика. Като оставим настрана многобройните ѝ таланти, Еми определено знае как да се грижи за себе си:

Тренировката

Готината мацка е почитател на груповото трениране и рядко се посвещава на самотни сесии. Любимата ѝ фитнес активност е спинингът, но също така посещава и класове по балет и редовно тича на фитнес пътека. Очевидно е, че предпочита заниманията на закрито и в големи компании 🙂

За разлика от звездите, които обожават да тренират обаче, актрисата приема фитнеса най-вече като част от работата си. Понякога губи мотивация, но гледа бързо да намира вдъхновение. Има и нелюбими упражнения, разбира се, а едно от тях е лицевата опора.

Храната

Във връзка с професията си, Росъм се е подлагала на различни диети, с цел да трансформира фигурата си за желана роля. Пробвала е и детокс програми. Но все пак актрисата се опитва да спазва балансиран хранителен режим, а в менюто ѝ да не липсват ценни нутриенти. Голям мания има към зелените шейкове, каквито си приготвя редовно след тренировка, за да възвърнат енергията ѝ.

В случаите на нерегламентиран глад, посяга към резенчета ябълки, намазани с фъстъчено масло, или към грозде със сирене.

Ясно е, че мадамата има самочувствие за себе си, ясно е и защо 🙂

Ако искате да научавате за фитнес навиците на звездите, станете ни приятелчета във фейсбук.