Ясновидката Фидес: Ванга ме посочи за своя наследница | bgbezgranici.com

13
Добави коментар
ditadita
ditadita

 България ще се оправи до 2018 година
Човекоподобно същество с грубо лице и червени очи внезапно изплува от мрака, вторачи се в мен и изхриптя: „Ти ще наследиш дарбата на голяма ясновидка”. После изчезна. Появи се отново след 13 години като дребно старче с дълга снежнобяла брада. Не изпитах страх, само огромно учудване. На следващата вечер дядото отново се появи, сякаш е член на нашето семейство. И тогава ми прошепна: „Продължавай, много си силна”, разказва прочутата ясновидка Фидес Мехмед Хюсеин.

Името й означава „Врата към Рая“. Родена е в Шумен в семейството на националния шампион по борба Мехмед Пехливанов, непобедимият борец в България в продължение на 12 години и автор на незабравимата сентенция „Рънъта прави борбата”. Иначе е от арабския етнос. Дядо й Хюсеин дошъл от Палестина, бил е лечител-знахар. От 6-годишна започва да “вижда” кой е откраднал кокошката на съседа, на кого телето му ще умре. Ванга я посочва за своя наследница. Дълги години живее и работи в Атина. По-късно до услугите й прибягват от полицията за разкриването на тежки престъпления. Работи по случайте Белнейски, Гунински, Лара (дъщерята на Брандо), сестрите в Либия. Търсят я и хора от подземния свят. Помага на хората с арабска защита.
– Фидес, кога усетихте, че имате дарба на пророчица и лечителка?
Бях най-странното дете в родата. Имало в Шумен фелдшерско семейство, които казали, че ще умра на 7 години. А аз имам един брат, роден преди мен и починал от уроки на 4 години. От там нататък баща ми бил много стресиран и никога не ме е водил на лекар, но помня, че много ме разкарваха по ходжи. При мен проблемът беше страхова невроза, която продължи 3 години. Оправиха ме и посегнах към чашата за кафе. Гледах само на близки, предимно за загубени вещи, изчезнали домашни любимци. А на 11 вече бях много прочута.
– Как Ванга разбра за вас?
– През 1973 г. Ванга казала: „Мене ке ме наследи едно момиче от Шумен, но тя е още малко дете. Ке идете у Шумен, на гарата ке питате за момичето”. Започна да изпраща хора при мен. После получих международно признание в криминалистиката. Ние бяхме трима души – Ванга, моята духовна майка Вера Кочовска и аз. Първата статия писаха за мен във вестник „Дума” през 1989 г. Имам повече от 30 години практика.
Най-голямата ми сила е, че обичам факти. Намирам изчезнали. Хората вече са обезверени, не обичат празни приказки, искат да пипнат, да видят. За любов вече никой не идва. Тук е спешно отделение. Водят ми парализиран човек, трябва да го вдигна. И аз не рядко го правя. Затова съм позлатена с много благословия. Трябва ми само рождената дата и малкото име на човек и влизам в аурата му. Виждам живота му 25 години напред. Работя с джинове и имам трето око.
– Кои известни хора са прибягвали до услугите ви?
– Всеки втори известен българин е минал през прага ми. С Райна Кабаиванска сме близки, помогнах на Славка Калчева, когато я обраха, спасих Емилия Масларова от тежка болест. Идвали са Жан Виденов, Валентин Моллов, кредитните милионери, депутатът Георги Дилков – Лорда. На Иво Карамански му предрекох смъртта точно как ще стане. Само датата не познах. Той не повярва. Маргините не ги познавам лично, такива хора пращат други лица при мен. Питат ги: „От всички хора, които си заминаха от този свят, само вие останахте. Кой ви пази?” Те отговарят: „Първо Аллах, след това Господ, после Фидес”.
– Търсили са ви и по случая Белнейски?
– Никой нищо не казваше, аз само казах, че са двама души и единият се крие. Директно казах, кой е поръчителят. Пред мен са все тежки убийства. През 1996 година открих убиеца на студентката от онзи нашумял случай с немската овчарка. Майката заминава за Франция, когато се връща, намира дъщеря си убита, заедно с кучето. По това време си бях в Шумен, приемах по 600-700 човека на месец. Нямаше толкова много ясновидци. Видях я млада, красива софиянка, чакаше с черните си дрехи и ме питаше: „Госпожо, кой ми уби детето?”. И аз и отговорих: „Артан, македонеца, крие се във Варна”. Там го намериха.
– Ще се оправи ли положението в България скоро?
– Баща ми 15 години е бил под крилото на Тодор Живков. Искал е да се откаже от спорта, но първият настоявал да остане. Беше голям комунист. Аз не обичам никакви партии. Искам да се оправи държавата, да се стабилизира и да имат младите светлина пред тях. Имаме почти един милион души по чужбина. Имаме много хора паднали духом, физически и психически не са добре. Те са винаги пред очите ми. Често казвам, че дяволът слезе на земята. Паднеш ли духом, тогава Дяволът започва да си прави майтапи. Всичко е мисъл и енергия. Тук е втори Дубай и скоро ще го разберем. Никой няма нашите гори, нашата природа. 4444 пророка имаме. През 2018 г. ще сме добре. В момента злото и доброто много се борят, защото Господ ни пази от някъде.
Телефонът за връзка с Фидес е 0892050832