Слинг Caboo organic

1
Добави коментар
BioDarove
BioDarove

Caboo е новото име на слинга на Close Parent Ltd, Великобритания.

Единственият по рода си слинг Caboo е удобен и лесен за използване, облича се като блуза:
– Предвиден е за бебета с тегло от 2.3 до 14.5 кг, подходящ е и за новородени и дори недоносени бебета;
– Слингът Caboo предлага 5 позиции на носене (включително люлка/за кърмене и изправена позиция с лицето напред);
– Един размер за всички носещи, лесно се регулира с 2 халки, за да пасне на всички: само издърпайте плата през халките за затягане;
– Изключително лесен за слагане, без омотаване и сложни възли;
– Отлично разпеделение на теглото;
– Фиксираната кръстоска намалява напрежението на раменете и гърба на носещия;
– Слингът Caboo е изработен от 100% органичен памук, обработван единствено с белила, отговарящи на стандарта на Oёko-tex, които не съдържат силни или вредни химикали.

Caboo е лесен за използване, както за новороденото Ви, така и за малчуганите, по всяко време, навсякъде и както решите да го използвате.
Удобен на закрито – ще Ви позволи да прекарвате деня си по старо му, като в същото време осигурява нужното спокойствие

Цветове: 
Мъглива утрин
Заскрежено сиво
Къпина
Балтийско синьо

Инструкции за употреба ТУК

Защо Caboo +органичен памук?
Caboo (в английския – жаргонна дума за „близък съм с някого”) е новото име на слинга на Close Parent Ltd, Великобритания. Сякаш беше вчера, когато Caboo се появи и до днес остава една голяма прегръдка…
Caboo е лесен за използване, както с новороденото Ви, така и с малчуганите, по всяко време, навсякъде и както решите да го използвате.
Той е удобен на закрито – ще Ви позволи да прекарвате деня си по старо му, като в същото време осигурява нужното спокойствие за Вас и Вашето бебе. А можете да вземете Caboo за разходка на свеж въздух и заедно да се насладите на природата. Той е перфектният начин да задълбочавате връзката с детето!

Caboo е изработен от 100% органичен памук, обработван единствено с белила, отговарящи на стандарта на Oeko-tex, които не съдържат силни или вредни химикали.
Сами можете просто и лесно да използвате Caboo, слага се бързо и безпроблемно и може да бъде регулиран, за да пасне на хора с различна височина с просто издърпване на тъканта през халките.
Бебето може да бъде държано високо и близо до сърцето, осигурявайки Ви естествено спокойствие и чувство на сигурност и у двама ви. Когато ползвате Caboo, бебето е напълно поддържано от главата до основата на гръбнака и до свивките на коленцата – за по-малко напрежение върху развиващите се бедра.
Детето ще седи с крачета в позиция „жабче”, която е много анатомична за бебето и по естествен начин разпределя по-малко тегло и напрежение на развиващите се бедра. Caboo е изключително удобен и за Вас. Широките ни и меки презрамки разпределят равномерно тежестта на детенцето Ви между двете рамена, а фиксираното им преплитане осигурява отлична поддръжка за гърба и ще намали натоварването на раменете Ви.
Вашият Caboo отговаря на английския стандарт за артикули за деца и грижа, меки слингове EN 13209-2:2005 и по правилата за носене на бебе в слинг.

Защо избрахме органичен памук? – Установихме, че, въпреки че памукът дава усещане за естествена материя и чистота, посевът е този, който става все по-зависим от техниките за индустриално отглеждане, разчита на пестициди, торове и генетично модифициране. Тези неща не са много добри нито за здравето ни, нито за околната среда.
От какво тогава се състои културата на органичния памук? Това е просто памук, отглеждан без помощта на химикали и при чието отглеждане земеделците са заложили на обогатяването на почвата и техниките на отглеждане с намалено влияние.
Органичният памук е мек, устойчив и приятен за носене като всеки друг памук, но намалява излагането Ви на химикали, което другите памучни продукти имат – това е чудесна новина за новородените, които имат по-тънка и деликатна кожа от Вашата.

Производител: Close Parent Ltd, Великобритания