23 Сеп Отлагат миньонския филм за 2015-та Избрана

1
Добави коментар
stoyan.sh
stoyan.sh

„Аз, проклетникът 2” успя да премине границата от 1 милион лева в родния бокс офис, превръщайки се в най-касовия анимационен филм за годината. В световен план продължението закова 840 млн. долара или казано по друг начин с 297 млн. повече от резултата на първия филм. Спокойно можем да препишем успеха на поредицата изцяло на миньоните, чието участие бе разширено в продължението.

Чаровните жълтурковци ще получат свой собствен филм. Разклонението бе обещано за 19 декември 2014 г., но от Universal са решили да отложат триизмерната забава за 10 юли 2015 г. (точно за рождения ми ден). 

Всъщност решението е доста неочаквано. Юли 2015 ще е отрупан с дългоочаквани премиери: като започнем с рестартирането на „Терминатор” (1 юли), „Денят на независимостта 2” (3 юли), „Супермен срещу Батман” (17 юли), „Смърфовете 3” (25 юли) и “Ant-Man” (31 юли).

Изобщо не бих се изненадал ако Миньоните изпреварят брандовата конкуренция. Въпреки че останах доста разочарован от посредствения втори филм, виждам, че негативното ми мнение е като глас в пустиня. Всички обичат миньоните и ги намират за изумително забавни твари. Не случайно „Аз, проклетникът 2” е вторият най-касов филм за 2013-та. Трети е „Човек от стомана”, който изостава с 178 млн. долара.

„Смърфовете 2”, например, вместо да утвърди позициите си по американските екрани това лято, се сгромоляса с двойно по-нисък бокс офис резултат от първата серия (2011) – 68,9 млн. долара срещу 142,6 млн. за стартовата история.

Препоръчахте ли Филмче.нет във Facebook? Благодаря 🙂