Петя Дикова шокирана от пениса на тираджия

1
Добави коментар
mignews
mignews

Водещата на Би Ти Ви Петя Дикова все още е в шок при спомена за шофьора камикадзе, който в събота вечер с цистерната си измина 40 км по магистрала „Тракия“ с 90 км/ч в насрещното платно за движение между Пловдив и Пазарджик. Оказва се, че Пипи не може да се отърси от гледката на мъжкото достойнство на тираджията, което той развял, след като най-накрая спрял тежката машина.

„Шофьорът беше неадекватен, беше си извадил оная работа навън, беше се напикал. Не се сещам как да го кажа по-книжовно“, разказа емоционално и твърде описателно за часовия пояс на предаването „Тази сутрин“ щерката на Сашо Диков и Аня Пенчева. Тя бе в компанията на оператора Иван Филчев, с когото заедно преследвали цистерната по магистралата, за да проследят развоя на събитията.

„Беше страшно, можеше да стане ужасно меле с много жертви. Ние не осъзнахме какво точно се случва в първите 5-10 минути. Разбрахме, че е проблем и някой се е заблудил. Смятахме, че той ще отбие в аварийната лента. Като видяхме, че няма намерение да спира, тръгнахме след него. Петя се обади на полицията. Поне 20 минути са имали за реакция от полицията, затова смятам, че реакцията им беше неадекватна“, разказа операторът Иван Филчев, който сравни преживяването на автомагистралата с командировките, в които е отразявал размириците и войната в Афганистан.

От МВР потвърдиха предположенията на Филчев, че шофьорът на цистерната се е заблудил. При разпитите той повтарял, че се е объркал. По думите му идвал от Хисаря и се качил на автомагистралата при разклона за село Труд, но на детелината, вместо да хване платното за София, се престроил в насрещното в посока Пловдив. „Добре че успяхме да спрем тира, който навлезе в насрещното платно на автомагистрала „Тракия“. Иначе щеше да стане касапница. Знаете ли как се спира толкова тежка машина“, коментира говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов.

Всъщност спирането става едва от третия полицейски екип в близост до пазарджишкото село Динката, след като два екипа техни колеги не успяха да го накарат да отбие. Една от колите на КАТ дори се блъсна в друг автомобил на пътя, а втората била принудена да отбие. Според МВР те са спрели тираджията, но според Пипи и оператора Филчев шофьорът сам го е сторил. Телевизионният екип дори бе категоричен, че при ареста на мъжа той е бил бит от полицията. Думите им бяха потвърдени и от кадри, в които ясно се вижда как униформените бият шофьора камикадзе. Говорителят на пазарджишката полиция бе категоричен, че няма данни за упражнено насилие срещу водача на цистерната и аргументира твърдението си с факта, че мъжът не е подал оплакване.

Междувременно се появи версия, че тираджията е объркал пътя, тъй като е бил упоен от магистрална проститутка, от чиито ласки се възползвал. След като задоволила нагона на шофьора обаче, жрицата на любовта го упоила и го обрала. От МВР обаче опровергаха тази версия, като заявиха, че пробите за алкохол и наркотици на тираджията са отрицателни, както и че няма данни да му липсват пари и лични вещи.