Отговори и спечели с Новата Aroma Style

1
Добави коментар
pgp

С подобрената си формула боята за коса Aroma Style дава на косата нужните й елементи, които осигуряват дълготраен цвят, здравина на косъма, антиоксидантна защита и интензивна хидратация на косата от корените до върха. Действа със силата на комплекс от 5 мощни масла от авокадо, арган, жожоба, бадем и гроздови семки, които осигуряват дълбоко подхранваща грижа и възстановяване на косата по време на боядисването.

Маска, обогатена с екстракт от нар и UV филтър: предпазва, осигурява блясък за по-траен и наситен цвят на косата.

Всяка боя от шестнайсетте нюанса, съдържа 20 % повече, което слага край на разхищението за боядисване на дългата, гъста или къдрава коса.

С Арома Стил, косата ви е жива и има 100 % покритие, което я прави естествено красива. Арома Стил – дай свобода на косата си!

Условия на играта:

Отговорете вярно на посочения въпрос: Какъв нюанс от палитрата на новата Aroma Style е цвета на косата на Никол Станкулова? За улеснение на участниците, в играта има включен „ЖОКЕР“, които ще помогне на участниците да отговорят правилно.

В конкурса могат да участват всички посетители на Rozali.com

Голяма награда от играта на Aroma Style “Отговори и спечели“ е:

Ваучер за фризьорски услуги с обща стойност 60 лева.

8 допълнителни награди,

3 професионални сешоара Bravissimo

5 комплекта за боядисана коса (шампоан, балсам и маска за коса) с екстракт от нар.

Печелившите ще бъдат изтеглени на 30.09.2013 чрез томбола, а имената им ще бъдат обявени на сайтовете: www.rozali.com и www.aroma.bg

Печелившите ще бъдат уведомени по електронна поща за начина на получаване на наградите.

Краен срок за участие: 30 Септември 2013

Победители

Ако сте сред печелившите, можете да ни изпратите Вашия коментар и снимка с наградата, които да публикуваме тук. За целта използвайте тази форма.