Катя от „Ритон“ впечатлява без силикон

1
Добави коментар
OnlineGirl
OnlineGirl

Огромна част от по-младите претендентки за певици у нас само се чудят колко кубика силикон да натъпчат в гърдите си. Вчера обаче, с откриването на „Музикална академия“, Катя от „Ритон“ им напомни за естествената пищност на някогашните кралици на българската естрада.

Половинката на Здравко ще бъде ментор на участниците в предаването. Той пък ще бъде част от журито. Двамата се представиха с „Джалма“, разбира се, а за визията си Катя бе заложила на изрязано и пристегнато червено деколте (вижте галерията).

С помощта на тоалета си, тя буквално навря в очите на всички отдавна известния факт, че има един от най-пищните бюстове в българската музикална общност. През последните години за 55-годишната чаровница се говореше, че спазва безброй диети, подлага се на липосукция, обмисля да намали гръдната си обиколка.

Очевидно обаче никое от тези действия и намерения не се е отразило на прословутите ѝ „ритонки“. С поместения колаж показваме как изглеждаха те и в по-младите ѝ години.

Ако искате да продължаваме да ви информираме какво се случва с известните личности по света и у нас, можете да се присъедините към Jenite.bg във фейсбук!