Део и Александър Кадиев стават чистачи

1
Добави коментар
Dunavska
Dunavska

На 28 септември любимецът на българската публика Део ще се включи в почистването на Северния парк в столицата. Той не само ще приветства всички участници от сцената, но и рамо до рамо с тях ще участва в боядисването на пейки и почистването на зелените площи.

За трета поредна година известният български актьор Александър Кадиев ще подкрепи инициативата. След като през 2010 и 2012 година заедно с доброволците той участва в почистването на  Южния и Западния парк в София, тази събота ще помага и в Северния парк.

Българските звезди се обединиха около тазгодишното мото на инициативата – „Бъди зелен не само за ден”, за да покажат как с малка, но постоянна грижа, всеки може да допринесе за по-чиста природа в градска среда. Те споделиха, че с радост ще посетят и откритите класни стаи за деца и възрастни, от които ще научат много практически съвети и нови зелени идеи.

Тази година в „Моят зелен град” имат възможност да се включат всички жители и гости на София, Банкя, Костинброд, Варна, Бургас, Стара Загора, Хасково, Шумен, Добрич, Силистра, Пловдив, Пазарджик, Смолян, Плевен, Русе, Търговище, Велико Търново, Велинград, Сливен и Габрово. Организаторите канят всички желаещи да се включат в инициативата на 28 септември, като на място ще получат необходимите материали.