Черил Коул подкрепя най-добрата си приятелка

1
Добави коментар
alexpopov
alexpopov

Въпреки че Черил Коул и Кимбърли Уолш вече не пеят заедно в групата Girls Aloud двете певици изглеждат по-близки от всякога. Особено сега, когато Кимбърли издава новата си автобиографична книга – „A Hole Lot of Story”.

Черил и Кимбърли са най-добри приятелки още от времето на Girls Aloud, затова не е учудващо, че именно Коул направи първия тост на официалното представяне на книгата. Това, което е изненадващото в случая е, че изпълнителката на „Say My Name” ще присъства в автобиографията.

Точно така, съвсем скоро Кимбърли призна, че разводът между Черил и Ашли Коул е голяма част от книгата. В нея Уолш ще разкрие и как е помогнала на приятелката си да се справи с целия стрес и болка след раздялата. „Аз съм много загрижена за Черил и ако тя имаше нещо против да споменавам случилото се в книгата ми, никога нямаше да го сторя. Оказа се, че е точно обратно от – тя беше много щастлива, че пиша за това от моята гледна точка. Дори ме окуражи да го направя.“ сподели авторката.

Кимбърли днес е уверена, че двете с Черил ще запазят силната връзка помежду си „Черил живее много близо до мен, когато си в у дома, във Великобритания. И това е страхотно. Нашето приятелство е за цял живот и често се шегуваме, че един ден ще разказваме на децата и внуците си, че сме били част от група и заедно сме извървели пътя на славата“.

Етикети: книги, развод, раздяла, Черил Коул