Спортни камери за каска

1
Добави коментар
plana
plana

Покажи:
15255075100
Покажи:––––15255075100

Подреждане:
По подразбиранеИме (възходящо)Име (низходящо)Цена (възходяща)Цена (низходяща)Рейтинг (низходящ)Рейтинг (възходящ)Модел (възходящ)Модел (низходящ)
Подреждане:––––По подразбиранеИме (възходящо)Име (низходящо)Цена (възходяща)Цена (низходяща)Рейтинг (низходящ)Рейтинг (възходящ)Модел (възходящ)Модел (низходящ)

Спортни камери за каска В 21 век почти няма човек, който да не практикува екстремен спорт или да не е опитал усещането от сериозна доза адреналин. Няма нищо по-хубаво от това, тези моменти да бъдат запечатани с високо качество и непосредствено от мястото на събитието. Това е и целта на камерите за екстремен спорт, които се грижат за запазването на Вашите преживявания. Извън конкретното определение, тези продукти намират приложение и в ежедневната употреба. Може да карате колело, мотор или скейтборд като същевременно заснемате Вашата тренировка, разходка или забавление. Защо не и да скочите с парашут, бънджи или просто да покарате сърф? Преди да преминете към покупка е нужно да направите правилна преценка за възможностите на Вашата бъдеща придобивка. На първо място се информирайте дали ще отговори на спецификата на Вашия спорт. Ако практикувате планинско колоездене например, ще Ви е необходима камера, която бързо да реагира на промените в светлината, да бъде влагозащитена в случай на валеж, а качеството на картината трябва да бъде на ниво. За хората, които обичат да се гмуркат, основен приоритет е възможността да я използват под вода, като в зависимост от желаната от тях дълбочина трябва да се ориентират към максимална защита. С две думи – за да Ви служи един уред добре е важно да прецените всичките му качества и възможности преди да го пуснете в експлоатация. Ако той не отговаря на Вашите очаквания, просто преминете към следващият, който вероятно ще ги покрие. Факторите, които са решаващи са както резолюцията, така и защитата на камерата, максималния обем памет, с който може да работи, и не на последно място – издръжливостта на батерията. Вече на пазара са налични и модели с вграден GPS, който освен че отчита моментната Ви скорост и местоположение, може софтуерно да стартира записа или да го прекратява. Имайте предвид, че подобна екстра значително понижава живота на батерията и максималното времетраене за записване ще бъде намалено.
 

Бърз преглед:HP AC-100 е камера за екстремен спорт от най-ниския клас на „Hewlett Packard“.
Тя може да заснема с максимално качество от 1920×1080 Full HD, а ъгълът и на виждане е 120°.
Особеност е вграденият „touch screen“, чрез който може да настройвате камерата съгласно Вашите изисквания.
В окомплектовката ще намерите богат набор от захващания, благодарение на които може да я закрепите ле..

240,00лв 216,00лв

Бърз преглед:DELCAMEX – F10 е изключително подходяща камера за заснемане при наистина екстремни условия.Чрез вграденият LCD екран винаги може да наблюдавате какво сте заснели или просто да насочите камерата в правилната посока.С възможността за запис с резолюция до 1920×1080,30fps при 140° ъгъл на виждане, HDR – широк динамичен диапазон, непромокаемостта си до 30 метра, капацитета..

230,00лв

Бърз преглед:DELCAMEX – F9 е изключително подходяща камера за заснемане при наистина екстремни условия.С възможността за запис с резолюция от 1920×1080,30fps при 120° ъгъл на виждане, здравия метален корпус и непромокаемостта си до 5 метра тя е чудесен и качествен инструмент за заснемане на Вашите преживявания. Благодарение на множеството опции за настройка (контраст, острот..

250,00лв

Бърз преглед:HP AC-150 е продукт от средният ценови клас на „Hewlett Packard“.
Тя може да заснема с максимално качество от 1920×1080 Full HD, с ъгъл на заснемане от 142°.
Размерите и са минимални, което определено е плюс, когато трябва да бъде закрепена без присъствието и да Ви пречи.
В комплекта е включен сериозен набор от приспособления за захващане, благодарение на които няма д..

320,00лв

Бърз преглед:HP AC-200 е от върховите постижения на на „Hewlett Packard“.
Благодарение на използваният 5MP CMOS сензор, може да заснема с максимално качество от 1920×1080 Full HD, а ъгълът и на виждане е 170°.
Ако монтирате включеният в комплекта водонепромокаемият калъф, HP AC-200 ще е напълно защитена от влага (пръски вода, дъжд и други) и може да бъде използвана дори до дълбочин..

350,00лв

Бърз преглед:VIRB Elite е една от най-добрите екстремни камери, които са създавани някога.
В нея ще откриете букет от невероятна здравина, прекрасен Full HD видеозапис, Wi-Fi връзка, GPS с множество специални функции и невероятно издръжлива батерия.
Освен обичайната функция за позициониране и скорост, тук GPS сензора служи и за много по-полезна опция – може да настроите камерата да..

507,00лв