Един принц, една принцеса, една приказна сватба видяна 8480 коментари 7

1
Добави коментар
KameliaNew
KameliaNew

След като миналата година се състоя сватбата на люксембургския престолонаследник принц Гийом, преди броени дни на важната крачка се реши и неговия по-малък брат принц Феликс.

29-годишният благородник, който е вторият син на великия херцог Анри Люксембургски и великата княгиня Мария Тереза, се ожени за 28-годишната си приятелка Клеър Ладемахер.

Новата принцеса на Люксембург е дъщеря на милиардера, собственик на телекомуникационната компания LHS Telekommunikation Хартмут Ладемахер.

Влюбените са заедно от 10 години, като се запознават по време на следването си в швейцарския колеж Alpin International Beau Soleil.

На 17 септември във Франкфурт, Германия се състоя гражданската церемония, която протече в тесен семеен кръг, включващ членовете на семейството и най-близките семейни приятели.

Лъчезарна и чаровна Клеър Ладермах изглеждаше великолепно в ансамбъл в бяло, състоящ се от нежен топ с пеплум детайл и изчистена права пола с дължина до коленете.

Компания на тоалета й правеха обувки на тънък ток в мръсно бял цвят от Ferragamo.

Косата на принцесата бе прибрана в елегантен ток, а единствените бижута открояващи се във визията й бяха обеци с аквамарин.

Букетът на булката пък се състоеше единствено от бели рози и хортензии.

След края на церемонията младоженците отпътуваха с интересен ретро автомобил.

Няколко дни по-късно на 21-ви този месец принц Феликс и принцеса Клеър се врекоха във вечна любов в базиликата Сен-Мари-Мадлен в Южна Франция.

На венчавката бяха поканени над 300 души, сред които редица политици, аристократи и короновани особи.

Булчинската рокля на Клеър бе дело на ливанския дизайнер Elie Saab.

Изящната дреха в цвят слонова кост е направена от фина дантела, украсена с кристали и седефени пайети.

Шлейфът на роклята бе с впечатляващата дължина от три метра, а воалът от нежен копринен тюл се открояваше с нео-барокови мотиви.

Косата на булката бе прибрана в елегантна прическа и украсена от тиара с диаманти. Диаманти и перли проблясваха и върху ефектните обеци на Клеър.