Органайзер за дамска чанта – ред и организация с Кенгуру кийпър!

1
Добави коментар
europe1997
europe1997

Особености

В чантата ви винаги цари пълен хаос? Непрекъснато се опитвате да намерите вашите, ключове, телефон, кредитни карти и никога не успявате. Кенкуру кийпър е изключителният органайзер за дамска чанта, в който можете да подредите над 70 предмета.

Кенгуру кийпър въвежда пълен ред и организация, дори и в най-разхвърляната чанта! С него с лекота ще намерите всичко, което ви трябва.

Смяната на чантите е същински кошмар и редовно забравяте по нещо. С Кенгуру кийпър снямата на чантите става за един миг.

В Кенгуру кийпър много лесно и бързо ще подредите вещите си. В органайзера има специално отделено място за всичко: телефони, очила, гримове, ключове, кредитни карти, дори за разхладителна напитка и чадър. А когато ви се наложи да смените чантата си, просто изваждате органайзера и го поставяте в другата си чанта. Той се събира във всички размери чанти.

Ако се нуждаете от повече място в средата на чантата си, можете да обърнете кенгуру кийпър с джобовете навън. Така ще имате място за тоалетна чантичка, тефтери и други по-едри вещи.

Подредете чантата си за секунди с Кенгуру Кийпър:

събира над 70 предметамодерен и стилен дизайнподходящ за всеки тип чантаза повече място в средата може да го обърнете с джобовете навънсмяната на чантите става за секундиидеален подарък за всяка жена.

Условия
Ваучерът е валиден от 27.09.2013 до 01.11.2013г; 

Офертата включва: Органайзер за дамска чанта – ред и организация с Кенгуру кийпър!

Всеки може да закупи неограничен брой ваучери за себе си или за подарък;

Необходимо е е след закупуване на ваучера да изпратите номера и кода, адрес за доставка и телефон или офис на Еконт за доставка, или желание за вземане от офиса на фирмата. на email [email protected] или на тел: 0878 495 429;

Въпроси и коментари по продукта или доставката на [email protected] ;

Доставка до цялата страна с Еконт експрес;

Доставка до офис на Еконт или доставка до адрес на клиента.

Настоящата оферта може да се закупи на посочената цена само и единствено в срока на промоцията на www.Kolektivni.bg

Случай на рекламация, обратната доставка се извършва като заплащането на куриерската фирма за връщане на продукта е за сметка на клиента.

Всички условия за ползване на www.Kolektivni.bg

Доставката се извършва в рамките на 7 работни дни след заявката.