Каката на Борисов предпочете 60 новородени пред вота на недоверие

3
Добави коментар
lyubov.char
lyubov.char

Каката на Борисов предпочете 60 новородени пред вота на недоверие

Каката на Борисов предпочете 60 новородени пред вота на недоверие 1.00/5 (20.00%) 1 vote

По-голямата сестра на Бойко Борисов изуми всички с изказванията си

Красимира Иванова, която е завеждаш неонатологично отделение към Първа АГ болница, не е успяла да проследи какво се случва с брат й и с Народното събрание. По-голямата сестра на Борисов сподели в сутрешния блок на Би Ти Ви, че в отделението имат 60 новородени бебета, които се нуждаят постоянно от грижит им. Ето защо тя не е могла да проследи вота на недоверие. Според Иванова, която е била в телефонен контакт и когато се е прибрала, здравето на тези новородени деца е много по-важно от това какво се случва в Народното събрание, цитираха от БЛИЦ Красимира Иванова.
С това си изказване каката на Бойко наистина напомни на цала България, кое е най-важното и кое е бъдещето – децата ни!

Красимира Иванова

Сестрата на лидера на ГЕРБ също така коментира, че брат й не е склонен към самоцелни тарикатлъци. Това й изказване бе по повод изказване на шефа на ДПС Лютви Местан. Иванова е на мнение, че е хубаво човек да се чувства победител, въпреки всичко, което се говори за него.
Прогнозата на Красимира Иванова за бъдещето на родината ни не е много розово. По нейните думи оттук нататък ни чака тежко време и не случайно българите са излезли по улиците и стачкуват.
У Иванова буди възмущение фактът, че в родната политика от много години насам няма приемственост – доброто се отрича, а лошото се натяква. Тя обясни, че вечните скандали и търсенето на кусури няма да донесе нищо добро.
Доктор Иванова се е видяла за последно с брат си Бойко на празника на Вяра, Надежда и Любов, когато са вечеряли заедно. Тя с умиление си спомни колко много майка й е обичала този ден и как за пореден път са спазили традицията, поставена още в детството им.
Красимира Иванова възнамерява да участва в конкурса за директор на АГ „Шейново“, но е на мнение, че роднинството с бившия премиер ще е пречка за нея.
Антоанет Иванова

Клюки.вс препоръчва и: