Olympia Hotel – Нова Година в Гърция

1
Добави коментар
amigostravel
amigostravel

Описание

Четири-звездният хотел Olympia Hotel е разположен в самия център на град Солун. Хотелът е разположен точно срещу Римския Пазар, в непосредствено до византийската църква „Свети Димитър“ и е отличен избор за тези гости, които искат да бъдат близо до историческия център на град Солун.Хотелът предлага на своите гости настаняване в комфортни и уютни стаи, като е построен в модерен архитектурен стил и предразполага за една прекрасна почивка.Хотелът се намира в непосредствена близост до традиционния за Солун пазар, където може да се запознаете с културата на града и да посетите множеството таверни и заведения, които предлага.

Настаняване

Olympia Hotel предлага на своите гости 111 стаи, разположени на 7 етажа, които предлагат директна телефонна линия, LCD телевизор, сейф, сешоар, централен климатик, 24 часово обслужване по стаите.

Хотелски услуги

На разположение на гостите са също така : бизнес център, конферентни и банкетни зали, Ресторант, Бар, 24-часова рецепция, Стаи за непушачи, Стаи/Услуги за инвалиди, Асансьор, Сейф, Парно, Дизайнхотел, Стая за съхранение на багаж.